Live Κίνηση
Περισσότερα
skoda

Τα πίσω φώτα της Skoda Fabia

Ελλάδα 11:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Τα πίσω φώτα της Skoda Fabia

skoda

Τα πίσω φώτα της Skoda Fabia

skoda

H νέα Skoda Fabia είναι εδώ, διατίθεται πλέον και στη χώρα μας και είναι έτοιμη να καλύψει τα «θέλω» και του πιο απαιτητικού πελάτη. Οι Τσέχοι, κοιτούν στα μάτια τον έντονο ανταγωνισμό στην κατηγορία, γεμίζοντας την τρίτη γενιά του compact μοντέλου τους με τεχνολογία.

Advertisement
Advertisement

Για παράδειγμα, είναι η πρώτη φορά που με τη Fabia διατίθεται προβολείς LED ως προαιρετικός εξοπλισμός. Ωστόσο, διαθέσιμε με τεχνολογία LED είναι και τα πίσω φώτα!

Μάλιστα στην πολυτελή και συνάμα σπορ έκδοση Monte Carlo, διατίθεται ως βασικό εξοπλισμός. Ας δούμε λίγο αναλυτικότερα τι περιλαμβάνουην.

Έξι LED φώτων φρένων λάμπουν φωτεινότερα και χωρίς καθυστέρηση, παρέχοντας βελτιωμένη ασφάλεια. Δυο ακόμα LED στα πίσω φώτα δημιουργούν ένα αιχμηρό “C”, τυπικό για τη μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Οι δυο μονάδες LED εδράζονται πίσω από ένα ειδικό κρύσταλλο αμμοβολής που κάνει τη φωτιζόμενη επιφάνεια να φαίνεται μεγαλύτερη. Η σχεδίαση των πίσω φώτων επιδεικνύει επίσης την τυπική για την τσέχικη μάρκα κρυστάλλινη αίσθηση.

Η τεχνολογία LED ενισχύει την ενεργητική ασφάλεια και προσφέρει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Τα φώτα ομίχλης δεν περιλαμβάνονται πλέον στα πίσω φώτα, αλλά τώρα είναι τοποθετημένα κάτω από αυτά.

Skoda-Fabia_Monte_Carlo-2019-h640

Advertisement

Τα φώτα όπισθεν και τα φλας χρησιμοποιούν τυπικούς λαμπτήρες, ενώ τα φώτα ομίχλης χρησιμοποιούν λαμπτήρες αλογόνου.