Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Toyota φροντίζει για τις χειμερινές σας εξορμήσεις

Ελλάδα 23:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Toyota φροντίζει για τις χειμερινές σας εξορμήσεις

ΝΕΑ

Η Toyota φροντίζει για τις χειμερινές σας εξορμήσεις

ΝΕΑ

Κρύο, χιόνια και βροχή δεν είναι σε θέση να σταματήσουν τα μοντέλα της Toyota χάρη στην πλούσια γκάμα αξεσουάρ που προσφέρει η μάρκα.

Advertisement
Advertisement

Το κρύο και οι πρώτες βροχές μας έχουν ήδη επισκεφτεί καθώς οδεύουμε πλέον προς τον πρώτο μήνα του Χειμώνα. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να προετοιμάσουμε κατάλληλα και το αυτοκίνητό μας προκειμένου να μείνουμε ασφαλείς και απροβλημάτιστοι όταν έρθουν τα πιο δύσκολα. Άλλωστε έχουμε γίνει όλοι μάρτυρες των πιο σκληρών καιρικών συνθηκών που κυριαρχούν τους τελευταίους Χειμώνες την χώρα μας.

Η Toyota διανύει μια εξαιρετική περίοδο τόσο στις πωλήσεις όσο και στην παραγωγή νέων μοντέλων τα οποία άξια έχουν κατακτήσει την κορυφή στις κατηγορίες τους. Η ιαπωνική μάρκα ωστόσο δεν σταματάει να φροντίζει τους πελάτες της και βρίσκεται στο πλευρό τους ακόμα και όταν έρχεται ο δύσκολος χειμώνας.

Advertisement
Advertisement

Απόδειξη της αφοσίωσης της Toyota είναι η νέα εκπτωτική προσφορά που ετοίμασε σε όλα τα γνήσια αξεσουάρ, για οποιοδήποτε μοντέλο της. Πλέον, πολλαπλά αξεσουάρ προστασίας και μεταφοράς μπορούν να γίνουν δικά σας με 15% έκπτωση προκειμένου να προετοιμαστείτε κατάλληλα για άνετα και ασφαλή ταξίδια. Ανάμεσα στα προϊόντα της Toyota βρίσκονται ζάντες αλουμινίου για όλα τα μοντέλα και όλες τις διαστάσεις που βελτιώνουν το στυλ και τον χαρακτήρα του μοντέλου σας.

Εξαιρετικά χρήσιμες είναι οι μπάρες οροφής οι οποίες μπορούν να φιλοξενήσουν μπαγκαζιέρα οροφής για όλα τα μοντέλα και αυξάνουν την αποθηκευτική ικανότητα του Toyota σας. Παράλληλα, θα βρείτε είδη περιποίησης και προστασίας από τις καιρικές συνθήκες με το Car Care Kit, ενώ πολλαπλά είναι και τα αξεσουάρ καλλωπισμού και διακόσμησης τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά στο μοντέλο σας.

Advertisement

Τέλος, η Toyota προσφέρει και κάμερα καταγραφής πορείας (Dashcam) σε υψηλής ποιότητας βίντεο. Η κάμερα αναλαμβάνει να καταγράψει την πορεία του αυτοκινήτου και να αποτελέσει σημαντικό αποδεικτικό στοιχεία σε περίπτωση ατυχήματος. Η Dashcam είναι διαθέσιμη για τα μοντέλα Aygo X, Yaris Cross, C-HR και Corolla Cross. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Toyota και συγκεκριμένα τη σελίδα των προσφορών για περισσότερες πληροφορίες.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Δοκιμή: Toyota Corolla Cross 2.0 Hybrid AWD
Από που έρχονται τα λευκά Toyota που σώζουν ζωές; (video)
Η Toyota Ελλάς υποστηρίζει κορυφαίους αθλητές