Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ζωή θα δώσουν στη Lincoln τα ηλεκτρικά (+video)

Ελλάδα 9:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ζωή θα δώσουν στη Lincoln τα ηλεκτρικά (+video)

ΝΕΑ

Νέα ζωή θα δώσουν στη Lincoln τα ηλεκτρικά (+video)

ΝΕΑ

Η Lincoln μπορεί να μοιάζει ξεχασμένη σε μία άλλη εποχή, βγαλμένη από τον αμερικάνικο κινηματογράφο, ωστόσο οι ηλεκτρικές μέρες ενδέχεται να της δώσουν πνοή και πάλι.

Advertisement
Advertisement

Το πρωτότυπο Star είναι η βάση για την έλευση τεσσάρων premium ηλεκτρικών μέχρι το 2026.

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα αλλάζουν το χάρτη στις εταιρείες αυτοκινήτων. Βλέπουμε ιστορικούς και φημισμένους «παίχτες» να ξεμένουν από ιδέες και πωλήσεις (Alfa Romeo), ενώ νέες εταιρείες (όπως η Tesla),άρπαξαν την ευκαιρία και πλούτισαν. Η Lincoln εκτός από το πάλαι ποτέ premium παρακλάδι της Ford δεν έχει να δείξει πολλά πράγματα τα τελευταία χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Αυτό θα επιχειρήσει να αλλάξει πλήρως μετά από την ηλεκτρική της μεταστροφή. Αυτή υπόσχεται τρία νέα EV’s μέχρι το 2025 και ακόμη ένα μέχρι το 2026. Όλα τους θα έχουν ως έμπνευση το Star Concept. Το πρωτότυπο των φωτογραφιών που δείχνει φουτουριστικό και premium, όπως επιθυμεί άλλωστε η φίρμα να πλασαριστεί τα επόμενα χρόνια.

Το Star Concept είναι ένα crossover με έμφαση στις νέες τεχνολογίες όπως η αυτόνομη οδήγηση και η άνεση. Η φίρμα έχει δώσει αρκετές φωτογραφίες του πρωτότυπου, το οποίο δεν θα μπει στην παραγωγή με αυτή τη μορφή, αλλά σίγουρα σκοπεύει να εντυπωσιάζει.

Advertisement

Αν θέλει άλλωστε να λάβει ανταπόκριση θα πρέπει να παρουσιάσει κάτι παραπάνω σε σχέση με τον ηλεκτρικό ανταγωνισμό. Αυτός αποτελείται από μεγάλα ονόματα όπως αυτό της Tesla, της Mercedes-Benz ή της Audi, φίρμες με μεγαλύτερη εμπειρία στην ηλεκτροκίνηση. Αυτό δεν εμποδίζει πάντως τη Lincoln από το να επιχειρήσει το δικό της μπάσιμο και να λανσάρει τα ηλεκτρικά της μέσα στα επόμενα τρία με τέσσερα χρόνια.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αποκάλυψη για το Lincoln Aviator στο Los Angeles
Lincoln Navigator Special Edition για το 2021
H Lincoln Continental Mark V είχε και έκδοση… Givenchy!