Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα ταινία Bullitt με σκηνοθέτη τον Steven Spielberg

Ελλάδα 2:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα ταινία Bullitt με σκηνοθέτη τον Steven Spielberg

ΝΕΑ

Νέα ταινία Bullitt με σκηνοθέτη τον Steven Spielberg

ΝΕΑ

Ο Frank Bullitt επιστρέφει, αλλά με νέο… σενάριο.

Advertisement
Advertisement

Μία από τις καλύτερες στιγμές καταδίωξης αυτοκινήτου όλων των εποχών ήταν αυτή που είδαμε στην ταινία Bullitt. Εάν είστε ένας από του λάτρεις της ταινίας, τότε υπάρχουν καλά νέα για σας! Η Mustang Bullitt επιστρέφει στις μεγάλες οθόνες με σκηνοθέτη τον Steven Spielberg.

Ωστόσο, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι δεν πρόκειται για ένα remake της ταινίας που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1968 με ηθοποιό τον Steve McQueen, αλλά θα έχει ένα νέο πρωτότυπο σενάριο με το επίκεντρο φυσικά να είναι ο Frank Bullitt. Οι Kristie Macosko Krieger και Steven Spielberg θα είναι οι παραγωγοί της νέας ταινίας, ενώ το σενάριο θα γράψει ο Josh Singer.

Δείτε εδώ τη νέα Mustang Bullitt

Advertisement
Advertisement

Να θυμίσουμε ότι ο ρόλος του Steve McQueen ως ένας ντετέκτιβ του Αστυνομικού Τμήματος του Σαν Φρανσίσκο αποτέλεσε σημείο καμπής για την καριέρα του, αφήνοντας το στίγμα του σε μια από τις πιο εμβληματικές καταδιώξεις του σινεμά.

Τώρα, όλοι αναρωτιούνται για το εάν δούμε ξανά μια τέτοια… ρεαλιστική καταδίωξη η απάντηση είναι πως το πιθανότερο είναι ναι! Αλλά μιας και δεν πρόκειται για κάποιο remake, τότε σίγουρα θα έχει διαφορετική αίσθηση. Το καλό είναι ότι ο Steven Spielberg γνωρίζει από κυνηγητά με αυτοκίνητα, κάτι που έχουμε δει τόσο στο Raiders of the Lost Ark και στο Minority Report.

Advertisement

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα σενάριο, μιας και αναμένονται ακόμα οι οριστικές συμφωνίες. Επομένως, μην περιμένετε την ταινία Bullitt φέτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πόσο κοστίζει η εντυπωσιακή Ford Mustang Bullitt στην Ελλάδα;
Τιμή ρεκόρ για την αυθεντική Mustang Bullitt
Πρωταγωνιστής η Mustang Bullitt (+vid)

Advertisement