Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα παράταση στην ισχύ των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

Ελλάδα 23:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα παράταση στην ισχύ των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

ΝΕΑ

Νέα παράταση στην ισχύ των Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης

ΝΕΑ

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παράτεινε τέσσερις μήνες την ισχύ των Δελτίων υποψήφιων οδηγών.

Advertisement
Advertisement

Τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων οδηγών έθεσε το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών παρατείνονταν για αρκετούς μήνες τα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης που έληγαν χιλιάδες από αυτά τις επόμενες ημέρες και θα έπρεπε να εκδώσουν καινούρια επωμιζόμενοι βέβαια και το κόστος.

Σύμφωνα με σχετική εγκύκλιο του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών που υπέγραψε ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Μεταφορών κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης παρατείνεται για τέσσερις μήνες η ισχύς των εκδοθέντων από την 1η Ιανουαρίου 2017 και έκτοτε Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης (Δ.Ε.Ε.) των υποψήφιων οδηγών, λόγω των δυσχερειών που έχουν επιφέρει στη σχετική διαδικασία τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας COVID-19.

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα, παρατείνεται για τέσσερις μήνες η ισχύς των Δ.Ε.Ε. με ημερομηνία λήξης (3ετίας) εντός του χρονικού διαστήματος από την 1η Ιουλίου 2021 έως και την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

Η εγκύκλιος καλύπτει και τα Δελτίων Εκπαίδευσης Εξέτασης, των οποίων, μετά τις προηγούμενες παρατάσεις η καταληκτική ημερομηνία ισχύος τους, βρίσκεται εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Χειρόγραφα και τα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης!
Μέχρι πότε ισχύουν τα Δελτία Εκπαίδευσης Εξέτασης υποψήφιων οδηγών
Online έχουν εκδοθεί πάνω από 159.000 προσωρινά διπλώματα!