Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα Mercedes GLA: Teaser για το εσωτερικό

Ελλάδα 9:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα Mercedes GLA: Teaser για το εσωτερικό

ΝΕΑ

Νέα Mercedes GLA: Teaser για το εσωτερικό

ΝΕΑ

Η teaser κάμερα μπαίνει στο εσωτερικό του νέου Compact Crossover της Mercedes και μας αποκαλύπτει μία οικεία εικόνα. Πως θα είναι τελικά η καμπίνα της νέας GLA;

Advertisement
Advertisement

 

Η εκστρατεία προώθησης της Mercedes για την GLA δεύτερης γενιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη λίγο πριν από το επίσημο ντεμπούτο του compact crossover στις 11 Δεκεμβρίου. Η αποκάλυψη του μοντέλου (την οποία έχουμε δει στο newsauto.gr) είναι πολύ σημαντική για την Daimler, αφού το μικρό Crossover είναι μια τεράστια εμπορική επιτυχία. Τελική η Mercedes-Benz δικαιώθηκε για την έξυπνη επιχειρηματική της απόφαση να βάλει σε παραγωγή την GLA την κατάλληλη στιγμή σε μια αγορά, η οποία «πεινούσε» για SUV.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο teaser έρχεται μέσα από την καμπίνα του μικρού crossover για να αποκαλύψει την, εν μέρει, γνωστή ατμόσφαιρα που έχουμε βλέπουμε στα επτά compact μοντέλα, που παράγει η Mercedes τα τελευταία δύο χρόνια. Η εικόνα «ρίχνει φως» στα συστήματα ασφαλείας της GLA, ειδικά στο Blind Spot Assist. Πώς λειτουργεί; Όταν πρόκειται να ανοίξετε την πόρτα για να βγείτε από το αυτοκίνητο, το σύστημα παρακολούθησης τυφλών σημείων κτυπά αυτόματα όταν… αισθανθεί ένα άλλο όχημα ή ένα ποδήλατο να πλησιάζει. Όταν συμβαίνει αυτό, ακούγεται ένας προειδοποιητικός ήχος και ανάβει η προειδοποιητική λυχνία που είναι τοποθετημένη στον καθρέπτη. Η λειτουργία προειδοποίησης εξόδου λειτουργεί μόνο για τρία λεπτά αφού ο οδηγός απενεργοποιήσει τον κινητήρα.

Η επόμενη GLA θα είναι ένα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μικρά crossovers στην αγορά, καθώς η Mercedes θα την εξοπλίσει με τεχνολογίες που περιλαμβάνουν: Ενεργό σύστημα υποβοήθησης πέδησης έως και προειδοποίηση κίνησης πεζών όταν αυτοί βρίσκονται κοντά σε διαβάσεις. Το επίπεδο εξοπλισμού, που προσφέρεται για το νέο CUV θα είναι ίδιο με το άλλο premium compact crossover της αυτοκινητοβιομηχανίας. Την GLB.

Advertisement

Μικρότερη σε μήκος αλλά μεγαλύτερη σε διαστάσεις από την προκάτοχό της, η GLA θα είναι επίσης 10 εκατοστά ψηλότερη. Περιμένουμε την αποκάλυψή της κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης μόνο στο διαδίκτυο στις 11 Δεκεμβρίου.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Κατασκοπεία: Νέα Mercedes GLA

Mercedes GLA: Tα κύρια σημεία του στο Newsauto Choice

Στο ‘ring η Mercedes GLA του 2020 (+VIDEO)