Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Σε λίγες μέρες η αποκάλυψη της νέας Mercedes GLA

Ελλάδα 4:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σε λίγες μέρες η αποκάλυψη της νέας Mercedes GLA

ΝΕΑ

Σε λίγες μέρες η αποκάλυψη της νέας Mercedes GLA

ΝΕΑ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Mercedes-Benz παρουσιάζει ένα αυτοκίνητο σε ψηφιακή παγκόσμια πρεμιέρα: Η νέα Mercedes-Benz GLA θα κάνει την πρώτη της παρουσίαση στο παγκόσμιο κοινό στην πλατφόρμα επικοινωνίας Mercedes me media.

Advertisement
Advertisement

 

Στο πλαίσιο του εταιρικού μετασχηματισμού της, η Mercedes-Benz, δέχεται νέες προκλήσεις και στην επικοινωνία της. Για παράδειγμα, η τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας, δεν είναι ένα μόνο χαρακτηριστικό στην νέα GLA, αλλά έχει επίσης ένα επιπλέον ρόλο στην παρουσίαση του νέου μοντέλου από τους Ola Källenius, Πρόεδρο της Daimler AG και της Mercedes-Benz AG, και τον Gorden Wagener, Chief Design Officer Daimler Ομάδα. Όσοι θέλετε μπορείτε να δείτε την παγκόσμια πρεμιέρα (από τις 2.00 μ.μ. CET) στις 11 Δεκεμβρίου στη διεύθυνση https://media.mercedes-benz.com/gla .

Advertisement
Advertisement

Το νέο GLA, το όγδοο μοντέλο που συμπληρώνει την νέα Compact γενιά των αυτοκινήτων της Mercedes-Benz, είναι επίσης και το entry-level στην οικογένεια μοντέλων SUV της μάρκας.  Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο δημοσίευμα: Αποκλειστικό: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020 Σχεδιαστικά, η νέα Mercedes GLA θα  ένα πιο δυναμικό design συγκριτικά με την τωρινή, με λιγότερες καμπύλες γραμμές, πιο πολλές ακμές και έντονες νευρώσεις στο αμάξωμά της. Επιπλέον το ύψος του νέου GLA είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του, πάνω από 10 εκατοστά. Αυτό επιτρέπει την υψηλότερη, τοποθέτηση των καθισμάτων SUV και περισσότερο χώρο στην πρώτη σειρά τους. Ο χώρος για τα πόδια στο πίσω μέρος είναι επίσης μεγαλύτερος, αν και η GLA θα είναι πλέον ενάμισι εκατοστό μικρότερη. Τα χαρακτηριστικά του σχεδιασμού θα είναι περισσότερο off-road με το εμπρόσθιο τμήμα να είναι πιο όρθιο και μεγαλύτερη προστατευτική επένδυση.

Όσον αφορά την ασφάλεια, η νέα GLA έχει επίσης βελτιωθεί χάρη στα συστήματα υποστήριξης οδήγησης για τον οδηγό. Οι επιπλέον λειτουργίες των ηλεκτρονικών βοηθημάτων περιλαμβάνουν: Active Brake Assist, Cornering function, Emergency lane function, Exit warning function (η οποία προειδοποιεί τον οδηγό όταν πλησιάσει ποδηλάτες ή οχήματα, καθώς και προειδοποίηση πεζών κοντά σε διαβάσεις).

Advertisement

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Συγκρίνουμε: Mercedes-AMG G63, Suzuki Jimny, Jeep Wrangler Rubicon 4-Door

Νέες Mercedes-AMG GLE 63 S και GLS 63 με 612 PS

Advertisement

Αποκλειστικό: 3 νέες Mercedes που έρχονται το 2020