Live Κίνηση
Περισσότερα
Car Gadget

Νέα, ειδική έκδοση του θρυλικού TAG Heuer Monaco

Ελλάδα 9:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα, ειδική έκδοση του θρυλικού TAG Heuer Monaco

Car Gadget

Νέα, ειδική έκδοση του θρυλικού TAG Heuer Monaco

Car Gadget

H TAG Heuer παρουσιάζει την αναβαθμισμένη βερσιόν του ξεχωριστού Monaco Gulf Special Edition, η οποία φέρει -για το 2022- ακόμα πιο έντονους χρωματισμούς.

Advertisement
Advertisement

Το Monaco για την TAG Heuer είναι ένα εμβληματικό ρολόι και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1969. Χαρακτηριστική είναι η τετραγωνισμένη κάσα, ενώ για πρώτη φορά χρησιμοποιήθηκε αυτόματος χρονογράφος. Φυσικά, το Monaco έγινε ακόμα πιο γνωστό όταν βρέθηκε στον καρπό του Steve McQueen στην ταινία Le Mans με τις φήμες να θέλουν τον ηθοποιό να μην αποχωρίζεται ποτέ το ξεχωριστό ρολόι.

Ερχόμενοι στο σήμερα, το εμβληματικό ρολόι κάνει ένα… “facelift” και πλέον διαθέτει πιο έντονους χρωματικούς συνδυασμούς. Η μπλε απόχρωση ταιριάζει απόλυτα με τις λευκές και πορτοκαλί πινελιές, καθώς και ο αριθμός 12 στην κορυφή έχει αντικατασταθεί με το 60, ως φόρο τιμής του αριθμού που είχαν οι αγωνιστικές Porsche.

Advertisement
Advertisement

Το λουράκι είναι -και αυτό- σε μπλε χρώμα με πορτοκαλί ραφές και από δέρμα υψηλής ποιότητας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι οπές στο λουράκι είναι διαφορετικές σε μέγεθος, κάτι που ακολουθεί το αρχικό σχέδιο του Monaco της δεκαετίας του 1970.

Αναφορικά με τον μηχανισμό, αυτός ο χρονογράφος τροφοδοτείται από το σύστημα της φίρμας, το Heuer 02 και οι ιδιοκτήτες θα έχουν απόθεμα ενέργειας έως και 80 ώρες. Για την απόκτηση του νέου TAG Heuer θα πρέπει να περιμένετε μέχρι τον επόμενο μήνα που θα κυκλοφορήσει και φυσικά να καταθέσετε 6.500 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Tag Heuer & Porsche επισφραγίζουν τη συνεργασία τους
Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι πανέμορφη
Ένα Abarth σε συνεργασία με την TAG Heuer

Advertisement