Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Abarth σε συνεργασία με την TAG Heuer

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ένα Abarth σε συνεργασία με την TAG Heuer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Ένα Abarth σε συνεργασία με την TAG Heuer

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης του Σαλονιού Αυτοκινήτου των Βρυξελών, που άνοιξε τις πόρτες του στους δημοσιογράφους την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, η Abarth παρουσίασε σε συνεργασία με την κορυφαία εταιρεία Ωρολογοποιίας TAG Heuer, μια περιορισμένη, έκδοση του τετραθέσιου 595 Competizione.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΣΕΪΤΑΝΙΔΗ (facebook.com/SeitanF1)

Το όνομά της είναι Abarth 595 «Competizione by TAG Heuer» και εφοδιάζεται με τον γνωστό 1400άρη T-jet απόδοσης 180 ίππων και 25.5 kgm ροπής, με την επιτάχυνση 0-100 να έρχεται σε 6.7 sec.

Το εν λόγω μοντέλο έχει δεχθεί τη φροντίδα της Garage Italia Customs, που διευθύνει ο απόγονος της οικογένειας Agnelli, Lapo Elkan. Όμως οι τροποποιήσεις είναι μόνο αισθητικές και μάλιστα περιορισμένες, με αυτή που δεσπόζει να είναι η πλακέτα με το λογότυπο της γνωστής ωρολογοποιίας στο εσωτερικό.

Advertisement
Advertisement

Abarth-TagHeuer-a640

Αυτή αναφέρει και την ένδειξη «Limited Edition» και η αλήθεια είναι πως είναι αρκετά περιορισμένη αφού θα το Abarth 595 «Competizione by TAG Heuer» θα παραχθεί μόλις σε 30 κομμάτια.

Μόνο που –κι αυτό σας το αφήσαμε για το τέλος αφού είναι το καλύτερο κομμάτι της ιστορίας- κάθε ένας από τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου μοντέλου, θα παραλάβει μαζί με το αυτοκίνητο και έναν χρονογράφο TAG Heuer Carrera με το λογότυπο της Abarth στο πίσω μέρος της κάσας.

Advertisement

HD-CARRERA-ABARTH640tall