Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι πανέμορφη

Ελλάδα 17:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι πανέμορφη

ΝΕΑ

Η Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition είναι πανέμορφη

ΝΕΑ

Τα ακριβά ρολόγια και τα high-end αυτοκίνητα πάνε… χέρι-χέρι, οπότε η συνεργασία της TAG Heuer με την Aston Martin (από τον Μάρτιο του 2018) δεν μας ξάφνιασε. Η ανακοίνωση όμως μίας περιορισμένης έκδοσης για την DBS Superleggera είναι κάτι σημαντικό και (όπως δείχνουν οι φωτογραφίες) όμορφο.

Advertisement
Advertisement

 

Χωρίς δελτίο τύπου αλλά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι άνθρωποι του Gaydon ανακοίνωσαν την δημιουργία και την περιορισμένη παραγωγή (θα κατασκευαστεί σε 50 κομμάτια) της Aston Martin DBS Superleggera TAG Heuer Edition. Το όνομα είναι λίγο μεγάλο, αλλά το αυτοκίνητο φαίνεται επικό. Είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα (Monaco stealth που είναι το μοναδικό διαθέσιμο ) και έχει πολλά κομμάτια ανθρακονημάτων τα οποία συμπληρώνουν την εμφάνιση για τα αεροδυναμικά βοηθήματα .

Advertisement
Advertisement

Για να “σπάσει” το μαύρο στην εμφάνιση, τα φρένα έχουν κόκκινες δαγκάνες και οι τροχοί φορούν τα ελαστικά Pirelli Color Edition με κόκκινες προεκτάσεις στο πλευρικό τοίχωμα. Στο εσωτερικό το κόκκινο θέμα συνεχίζεται στις κόκκινες ραφές, στην κυρίως μαύρη επένδυση, της καμπίνας. Για να φανεί η συνεργασία, υπάρχει ένα λεπτό κόκκινο σήμα TAG Heuer στα εμπρός φτερά και το λογότυπο της εταιρείας κεντημένο με κόκκινη κλωστή στα εμπρός καθίσματα.

Advertisement

Με αυτή την ειδική έκδοση η Aston Martin δίνει στην DBS Superleggera μία άλλη οπτική επιλογή. Κάτω από το καπό θα βρείτε τον twin-turbo 5.200 κ.εκ. V12 κινητήρα, που αποδίδει 715 ίππους και 91,77 χλγρμ ροπής. Η δύναμη αυτή φέρνει τα 0-100 σε 3,4 δευτερόλεπτα με τελική ταχύτητα στα 340 χλμ.

Η Aston Martin δεν έχει αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές, αλλά μπορείτε να φανταστείτε ότι η DBS Superleggera TAG Heuer Edition θα είναι ακριβότερη από την… απλή DBS Superleggera των 265.000 ευρώ. Κάτι που ξεχάσαμε να σας πούμε είναι πως μαζί με το αυτοκίνητο η TAG Heuer θα σας δώσει “δώρο” ένα ρολόι περιορισμένης παραγωγής.

Advertisement