Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα επετειακή έκδοση για την Corvette

Ελλάδα 15:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέα επετειακή έκδοση για την Corvette

ΝΕΑ

Νέα επετειακή έκδοση για την Corvette

ΝΕΑ

Η Chevrolet γιορτάζει τα 65 χρόνια της Corvette δημιουργώντας τη νέα Carbon 65 Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό οχημάτων παγκοσμίως, φέροντας συγκεκριμένες αισθητικές αλλαγές.

Advertisement
Advertisement

Kώστας Φούζας (kf@newsauto.gr)

Η νέα special έκδοση της Corvette ξεχωρίζει αρχικά με το carbon εξωτερικό της πακέτο βοηθημάτων, στο οποίο περιλαμβάνονται πίσω αεροτομή, 4πλες εξατμίσεις, εμπρόσθιο σπόιλερ και πλαϊνές ποδιές, μαζί με carbon καπάκια καθρεπτών. Παράλληλα, το εξωτερικό χρώμα είναι ένα ειδικό ανοιχτό γκρι με μαύρες λεπτομέρειες, ενώ υπάρχουν μπλε αυτοκόλλητες ρίγες και γραφικά με την αναγραφή της έκδοσης, αλλά και επίσης μπλε δαγκάνες φρένων.

Στο εσωτερικό, έχει δημιουργηθεί μια ακόμη πιο σπορ ατμόσφαιρα λόγω του carbon τιμονιού, των σπορ Competition καθισμάτων, των επενδύσεων από γυαλιστερά ανθρακονήματα, αλλά και των μαύρων σουέντ επενδύσεων με μπλε ραφές. Eπιπλέον των παραπάνω, η Chevrolet ενίσχυσε και τον εξοπλισμό όλων των MY2018 Corvette με μεγαλύτερες ζάντες (19 ιντσών εμπρός/20 πίσω) νέων σχεδίων, στάνταρ ενεργή ανάρτηση στην Corvette Stingray, υψηλότερης ανάλυσης κάμερα οπισθοπορείας και πολλά άλλα.

Advertisement
Advertisement

Ειδικά για την Carbon 65 Edition, αυτή θα κατασκευαστεί σε μόνο 650 μονάδες παγκοσμίως και θα είναι διαθέσιμη από το καλοκαίρι. Η τιμή της στις Η.Π.Α. θα είναι 15.000 δολάρια επιπλέον από την τιμή των Grand Sport 3LT και ZO6 3LZ, πάνω στις οποίες βασίζεται.

 

Advertisement