Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα έκδοση SportLine για το Skoda Karoq

Ελλάδα 5:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα έκδοση SportLine για το Skoda Karoq

ΝΕΑ

Νέα έκδοση SportLine για το Skoda Karoq

ΝΕΑ

Στην παρουσίαση μίας ακόμη έκδοσης για το Karoq προχώρησε η Skoda, ύστερα και από την “περιπετειώδη” έκδοση Scout που μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες. Χαρακτηρίζεται από αισθητικές αλλαγές αλλά και την προσθήκη του TSI κινητήρα των 190 ίππων στην γκάμα. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Ειδικότερα ο δίλιτρος turbo των 190 ίππων θα προσφέρεται αποκλειστικά με την έκδοση SportLine, δεν θα είναι ωστόσο και η μοναδική επιλογή για τους ενδιαφερόμενους. Οι τελευταίοι θα έχουν ως επιλογή και δύο δίλιτρους turbodiesel με απόδοση 150 και 190 ίππους αλλά και τον 1.500άρη κινητήρα βενζίνης των 150 ίππων. Ο 1.500άρης αλλά και ο diesel των 150 ίππων είναι διαθέσιμοι στάνταρ με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και κίνηση στους εμπρός τροχούς και προαιρετικά με τετρακίνση και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων. Η τετρακίνηση και το DSG κιβώτιο είναι στάνταρ με το diesel μοτέρ των 190 ίππων.

skoda-karoq-sportline-640

Εξωτερικά η Skoda πρόσθεσε κάποια στοιχεία στο αμάξωμα του Karoq για να το κάνει πιο δυναμικό με τις ζάντες των 19 ιντσών να είναι το πρώτο πράγμα που τραβά το βλέμμα. Το μαύρο χρώμα σιγοντάρει διακριτικά και κάνει την εμφάνισή του στις ράγες τις οροφής στους καθρέπτες και τα φιμέ παράθυρα κάνοντας το Karoq να δείχνει λιγότερο ογκώδες. Μικρές αλλαγές με σπορ στοιχεία παρατηρούνται και στους προφυλακτήρες, ενώ οι λασπωτήρες φέρουν το λογότυπο της έκδοσης.

Advertisement
Advertisement

skoda-karoq-sportline-640-2

Αλλαγές ανάλογες με εκείνες του εξωτερικού βλέπουμε και στο εσωτερικό του Karoq. Τα καθίσματα δεν φέρουν απλά νέα σχέδια στην επένδυσή τους αλλά έχουν ντυθεί με τρεις στρώσεις από το ύφασμα Thermoflux που επιτρέπει την αποτελεσματικότερη κυκοφορία του αέρα και αυξάνει τα επίπεδα άνεσης, ειδικά τις ζεστές ημέρες. Το τιμόνι έχει καλυφθεί με διάτρητο δέρμα με το νήμα για την ραφή να είναι ασημί, ενώ τα πεντάλ φέρουν στοιχεία από ανοξείδωτο ατσάλι. Από τα στοιχεία του εσωτερικού διακόσμου ξεχωρίζει ο LED ατμοσφαιρικός φωτισμός.

Η νέα έκδοση SportLine του Karoq θα παρουσιαστεί ζωντανά στο κοινό στις 18 Οκτωβρίου στο Σαλόνι του Παρισιού.