Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Νέα εφαρμογή MySKODA με ακόμα περισσότερες λειτουργίες

Ελλάδα 8:06
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα εφαρμογή MySKODA με ακόμα περισσότερες λειτουργίες

ΝΕΑ

Νέα εφαρμογή MySKODA με ακόμα περισσότερες λειτουργίες

ΝΕΑ

H τσεχική εταιρεία διευκολύνει περαιτέρω τους χρήστες της εφαρμογής MySKODA. Βελτιώνει την ευχρηστία του application και το εμπλουτίζει με ακόμα περισσότερες λειτουργίες.

Advertisement
Advertisement

Να απλοποιήσει τη ζωή των επιβατών της και, ειδικά του οδηγού, επιθυμεί η Skoda και στο πλαίσιο αυτό προχωρά σε αλλαγές που αφορούν τη συνδεσιμότητα.

Η τσεχική εταιρεία ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες των mobile εφαρμογών της σε μια νέα, τη MySKODA.  Η τελευταία προκύπτει από την ενοποίηση του application SKODA Connect με το υπάρχον MySKODA. Η νέα εφαρμογή όχι μόνο δεν θα… διαγράφει τις λειτουργίες της SKODA Connect  αλλά θα προσφέρει στον χρήστη ακόμη περισσότερες δυνατότητες..

Προκειμένου να απολαύσουν οι χρήστες τη συγκεκριμένη υπηρεσία, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να αναβαθμίσουν την εφαρμογή που χρησιμοποιούν. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να δημιουργήσουν κάποιον νέο κωδικό, καθώς τα στοιχεία εισόδου μεταφέρονται στη νέα εφαρμογή αυτόματα. Η νέα εφαρμογή MySKODA είναι διαθέσιμη για downloading τόσο από το Google Play όσο και από το Apple Store.

Advertisement
Advertisement

Λειτουργία της νέας εφαρμογής

Η νέα SKODA App προσφέρει όλες τις λειτουργίες των δύο απερχόμενων applications, σε μία ενοποιημένη, με στόχο την παροχή βέλτιστης εμπειρίας στον χρήστη δια του κινητού του, του smartwatch του και της κεντρικής οθόνης όλων των μοντέλων Skoda.

Μέσω της εφαρμογής, οι χρήστες μπορούν να λάβουν πληροφορίες αναφορικά με τις συνεργαζόμενες εταιρίες παροχής υπηρεσιών Service της Skoda, ενώ προσφέρονται και ποικίλες δυνατότητες, μεταξύ αυτών: Απομακρυσμένη πρόσβαση στο όχημα, με δυνατότητα κλειδώματος και ξεκλειδώματος μέσω της εφαρμογής, εντοπισμός της εκάστοτε τοποθεσίας στάθμευσης, πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος και λειτουργίες που αφορούν την ηλεκτροκίνηση, όπως η απομακρυσμένη φόρτιση του οχήματος.

Advertisement

Η Skoda, μάλιστα, ήδη μελετά τις μελλοντικές εκδόσεις της νέας εφαρμογής MySKODA, ενώ πολλές online υπηρεσίες θα αφορούν το αμιγώς ηλεκτρικό SUV Skoda Enyaq IV.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Έτοιμο το νέο Skoda Octavia vRS

Skoda: Υβριδικό το επόμενο Octavia vRS

Advertisement

Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό SUV Skoda Enyaq στην Ελλάδα