Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Έτοιμο το νέο Skoda Octavia vRS

Ελλάδα 6:07
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έτοιμο το νέο Skoda Octavia vRS

ΝΕΑ

Έτοιμο το νέο Skoda Octavia vRS

ΝΕΑ

Σε λίγες μέρες, στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, η Skoda θα αποκαλύψει το νέο υβριδικό Octavia vRS με την δυνατότητα φόρτισης σε οικιακό δίκτυο ρεύματος.

Advertisement
Advertisement

Η νέα έκδοση του Octavia vRS αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης και θα είναι το πρώτο plug-in υβριδικό μοντέλο της Skoda με περίπου 250 ίππους και 41,5 kgm ροπής. Οι μεγάλοι τροχοί του αυτοκινήτου που «συνελήφθη» από τον «κατασκοπευτικό φακό», κάνουν τη διαφορά για την πλέον δυναμική υβριδική έκδοση του μοντέλου. Σε ότι έχει να κάνει με την αισθητική του αμαξώματος, το αυτοκίνητο των δοκιμών που βλέπουμε στις φωτογραφίες, δεν έχει καθόλου σχεδόν καμουφλάζ και έτσι φαίνονται οι μικρές διαφορές σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του μοντέλου.

Advertisement
Advertisement

Κυριότερη από τις διαφορές που εντοπίζονται, είναι αυτή που έχει να κάνει με την υποδοχή για την σύνδεση του αυτοκινήτου με το ηλεκτρικό δίκτυο, που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου στο μπροστινό φτερό. Ιδιαίτερα καλαίσθητη είναι και η διαμόρφωση του εμπρός προφυλακτήρα, που κάνει τη διαφορά μέσα στη γκάμα των εκδόσεων του μοντέλου, δίνοντας από μακριά την αίσθηση πως αυτό που κοιτάει κανείς, δεν είναι ένα τυπικό δείγμα Octavia. Οι επιδόσεις του μοντέλου αναμένεται να είναι αρκετά καλές, με τα 100 χιλιόμετρα ανά ώρα από στάση, να έρχονται σε λίγο παραπάνω από 7 δευτερόλεπτα.