Live Κίνηση
Περισσότερα
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα σειρά Abarth 595: Απόδοση και στυλ στον αστερισμό του Σκορπιού (+video)

Ελλάδα 7:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα σειρά Abarth 595: Απόδοση και στυλ στον αστερισμό του Σκορπιού (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Νέα σειρά Abarth 595: Απόδοση και στυλ στον αστερισμό του Σκορπιού (+video)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Η γκάμα του Abarth 595 ανανεώνεται με τα νέα 595, Turismo, Competizione και Esseesse.

Advertisement
Advertisement

Μετά τα ειδικά 595 Monster Energy Yamaha και 595 Scorpioneoro. η Abarth αποκαλύπτει την ανανεωμένη γκάμα του 595

Νέο έτος και μια νέα σειρά Abarth 595. Οι τέσσερις εκδόσεις της ανανεωμένης σειράς – 595, Turismo, Competizione και Esseesse – ζωντανεύουν με νέα χρώματα, ποιοτικά υλικά, νέες λεπτομέρειες στυλ, προηγμένη τεχνολογία και εξαιρετική προσαρμογή, για να υπογραμμίσουν τον χαρακτήρα Abarth.

«Το Abarth 595 είναι μια ιστορία επιτυχίας με μια ψυχή που συνεχίζει να προσελκύει χιλιάδες ενθουσιώδεις φίλους σε όλο τον κόσμο. Γύρω από τη μάρκα με τον Σκορπιό, έχει δημιουργηθεί μια μοναδική κοινότητα για την οποία είμαστε εξαιρετικά περήφανοι. Το 2020, το έτος που μόλις τελείωσε, η θετική τάση συνεχίστηκε, το μερίδιο αγοράς αυξήθηκε κατά σχεδόν 50% σε σύγκριση με πέρυσι, μια επιτυχία που συνδέεται με την προσωπικότητα αυτού του μικρού supercar », εξήγησε ο Luca Napolitano, επικεγφαλής των EMEA Fiat, Lancia & Abarth.

Advertisement
Advertisement

Διαθέσιμα σε εκδόσεις hatchback και convertible, τα μοντέλα της σειράς Abarth 595 συνδυάζονται με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν τη σπορ διάθεσή τους και συμβάλλουν στη βελτίωση της απόδοσης. Τα τέσσερα μοντέλα έρχονται με ισχύ από 145 έως 180 ίππους, όλα συμβατά με τις προδιαγραφές Euro 6D Final.

Advertisement

Διακριτική αλλά προσβάσιμη, η έκδοση 595 είναι το σημείο εισόδου στον κόσμο του Abarth και προσφέρει στάνταρ όλο τον εξοπλισμό που απαιτείται για την εγγύηση της οδηγικής απόλαυσης που χαρακτηρίζουν τα αυτοκίνητα της Abarth. Από τις αλλαγές ξεχωρίζει ο επιλογέας «Sport mode», μετονομάστηκε σε «Scorpion mode» στη νέα γκάμα. Το πάτημα του κουμπιού στο ταμπλό επηρεάζει την μέγιστη απόδοση ροπής, το πόσο «βαρύ» γίνεται το υδραυλικό τιμόνι και την απόκριση του κινητήρα στο πεντάλ γκαζιού, καθιστώντας τα πιο έντονα. Όσον αφορά την τεχνολογία, η έκδοση 595 περιλαμβάνει ως στάνταρ την οθόνης αφής 7 ιντσών με νέα γραφικά εκκίνησης και τερματισμού. Η ρύθμιση για συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto διατίθεται κατόπιν παραγγελίας.

Advertisement

Το 595 είναι επομένως εξοπλισμένο με σύστημα πέδησης υψηλής απόδοσης ειδικά για την Abarth, παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια χάρη στους εμπρός αεριζόμενους δίσκους 284 mm και στους πίσω δίσκους 240 mm. Τα 595 Turismo και Competizione έχουν επίσης ανανεωθεί, από τεχνική άποψη και από άποψη στυλ, στο όνομα της προσαρμογής, για να δώσουν στους πελάτες δύο διαφορετικούς τρόπους για να μπουν στον κόσμο του Abarth. Από την άλλη πλευρά, το Competizione απευθύνεται στους λάτρεις της απόδοσης και της σπορ οδήγησης.

Το 595 Turismo διαθέτει ανανεωμένους εσωτερικούς χώρους, ξεκινώντας από τα δερμάτινα καθίσματα με το νέο φινίρισμά τους, προσφέροντας την επιλογή να διαλέξετε από διάφορα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του νέου Helmet Brown. Ακόμα όσον αφορά τα χρώματα, το σημαντικότερο νέο χαρακτηριστικό του 595 Competizione είναι η νέα απόχρωση Rally Blue, ένα ματ χρώμα εμπνευσμένο από το Fiat 131 Abarth Rally της δεκαετίας του 1970, ενώ οι νέες ζάντες αλουμινίου 17 ” θυμίζουν εκείνες της Lancia της δεκαετίας του 1990.

Advertisement