Mobility

Ναι, η McLaren βγάζει και ηλεκτρικό πατίνι!

Ελλάδα 16:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ναι, η McLaren βγάζει και ηλεκτρικό πατίνι!

Mobility

Ναι, η McLaren βγάζει και ηλεκτρικό πατίνι!

Mobility

Αυτό είναι το Lavoie Series 1 και παρόλο που μπορεί να μην του μοιάζει, είναι το τελευταίο προϊόν της McLaren…

Advertisement
Advertisement

Ένα ηλεκτρικό πατίνι (kick-scooter), που δεν μοιάζει με κανένα άλλο και αναπτύχθηκε από τη Lavoie, μια μονάδα παραγωγής τεχνολογίας του ομίλου McLaren.

Έχουν αναπτυχθεί δύο εκδόσεις της Σειρά 1, που αποτελούνται από τη βασική και τη ναυαρχίδα MAX.

Το πρώτο από αυτά διαθέτει μια μπαταρία 468 Wh και όταν οδηγείτε με μέση ταχύτητα 19χλμ/ώρα, μπορεί να ταξιδέψει 40 χιλιόμετρα.

Advertisement
Advertisement

Εν τω μεταξύ, η Σειρά 1 MAX επωφελείται από μια μεγαλύτερη μπαταρία 702 Wh που σημαίνει ότι είναι καλή για εμβέλεια 61 χιλιομέτρων.

Και τα δύο ηλεκτρικά πατίνια μπορούν να πετύχουν ταχύτητα 40χλμ/ώρα και θα χρειαστεί ένα… άγγιγμα κάτω από 3 ώρες, για να επαναφορτιστεί πλήρως η μπαταρία.

Advertisement

Το ιδιαίτερο αυτό ηλεκτρικό δίτροχο, διαθέτει τρία Mode οδήγησης (Eco, Cruise και Sport), αλλά και έναν έξυπνο μηχανισμό αναδίπλωσης (flowhold) για την εύκολη μεταφορά του.

Τα πρώτα 469 μοντέλα, θα φέρουν την επιγραφή Founders Edition, αποτίοντας φόρο τιμής στο πρώτο ηλεκτρικό δίτροχο όχημα που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τον Απρίλιο του 1869.

Advertisement

Η Founders Edition θα συνοδεύεται από μια μοναδική αριθμημένη πλακέτα. Όσον αφορά τα κανονικά μοντέλα, η Σειρά 1 κοστίζει 1.990 δολάρια ενώ η Σειρά 1 MAX ανέρχεται στα 2.230 δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τι λέει ο νόμος για τα ηλεκτρικά πατίνια;
Ηλεκτρικά πατίνια: Έτσι θα κινηθούμε με ασφάλεια στο δρόμο
Απίστευτο: «Φυλάκισε» την McLaren στο σαλόνι του στον 57ο όροφο! (+video)