Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Απίστευτο: «Φυλάκισε» την McLaren στο σαλόνι του στον 57ο όροφο! (+video)

Ελλάδα 0:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Απίστευτο: «Φυλάκισε» την McLaren στο σαλόνι του στον 57ο όροφο! (+video)

ΝΕΑ

Απίστευτο: «Φυλάκισε» την McLaren στο σαλόνι του στον 57ο όροφο! (+video)

ΝΕΑ

Μία McLaren Senna GTR έχει ως φυσικό της χώρο τις πίστες. Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα βγάλει την υπόλοιπη ζωή της φυλακισμένη σε ένα σαλόνι δεκάδες μέτρα πάνω από τη γη.

Advertisement
Advertisement

Οι τρόποι που βρίσκουν οι εκατομμυριούχοι αυτού του κόσμου να ξοδεύουν τα λεφτά τους δεν έχουν όρια. Αν και στην συγκεκριμένη περίπτωση, αυτά τα όρια μάλλον έχουν φθάσει στα… άκρα.

Ο κύριος που βλέπουμε στο video ονομάζεται Andrian Portelli και είναι ένας πολυεκατομμυριούχος από την Αυστραλία. Μέσα στα πράγματα που του αρέσουν να ξοδεύει τα χρήματά του είναι πανάκριβα αυτοκίνητα, γι’ αυτό έχει και στην κατοχή του μία McLaren Senna GTR των σχεδόν 2 εκατ. ευρώ.

Όμως πρόσφατα αγόρασε και το πιο ακριβό “διαμέρισμα” που έχει πωληθεί στην Αυστραλία. Πρόκειται για τον τελευταίο όροφο ενός σύγχρονου συμπλέγματος κατοικιών, το οποίο πωλήθηκε προς 24 εκατ. ευρώ.

Advertisement
Advertisement

Ο Portelli αποφάσισε ότι θα μπορούσε να συνδυάσει τις δύο του αγάπες, και έτσι -μιας και η McLaren δεν έχει άδεια για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο– ανέβασε τη Senna στον 57ο όροφο του γυάλινου εντυπωσιακού κτιρίου.

Για να γίνει αυτό χρησιμοποίησε έναν ειδικό γερανό, ο οποίος ανέβασε προσεκτικά την πανάκριβη McLaren, την οποία και τοποθέτησαν τελικά στο εσωτερικό του ταπεινού αυτού διαμερίσματος.


Ο Portelli παραδέχεται ότι η θέση αυτή της Senna θα είναι και η οριστική της, καθώς μάλλον δεν θα βγει ποτέ να κυκλοφορήσει σε δρόμο, όταν πια θα έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή των δύο πύργων.

Η τελευταία φορά που η συγκεκριμένη Senna βγήκε σε δρόμο ήταν πριν λίγες ημέρες σε ένα track day, ενώ σε ένα άλλο video o Portelli φαίνεται να κάνει donuts σε ένα κτίριο.

Advertisement

Πάντως ο ίδιος δεν θα στερηθεί τα “γκάζια”, καθώς έχει στην κατοχή του και αρκετά άλλα supercars μεταξύ των οποίων μία Lamborgini Aventador SVJ και μία Murcielago SV.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ακόμα μια επετειακή -για νίκη του Ayrton- McLaren Senna
McLaren Senna GTR: Φόρος τιμής στον Ayrton Senna
Τελος τα supercars για τον Ronaldo