Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

NAIAS 2017: Η Jaguar αναθεωρεί τον όρο «Sport»

Ελλάδα 9:22
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

NAIAS 2017: Η Jaguar αναθεωρεί τον όρο «Sport»

ΝΕΑ

NAIAS 2017: Η Jaguar αναθεωρεί τον όρο «Sport»

ΝΕΑ

Η Jaguar παρουσίασε στο Ντιτρόιτ την έκδοση 400 Sport της F-type, η συγκεκριμένη αντιπροσωπεύει την ανανέωση ολόκληρης της σειράς και το νέο είναι πως θα μείνει στην αγορά για δώδεκα μήνες. Αυτό θα πει αίγλη…

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

Η Jaguar F-type έκλεισε ήδη μια πενταετία έντονου βίου και οι ιθύνοντες της βρετανικής φίρμας έκριναν πως έφτασε η ώρα για τις ανανεωμένες εκδόσεις οι οποίες διαθέτουν μικρές αισθητικές διαφοροποιήσεις, πλουσιότερο εξοπλισμό αλλά και περισσότερες διαθέσιμες εκδόσεις συγκριτικά με πριν.

Εδώ που τα λέμε τέτοια εντυπωσιακά αυτοκίνητα δεν έχουν ανάγκη το φρεσκάρισμα των ταπεινών αυτοκινήτων, ωστόσο, μοιάζει με ευκαιρία επικαιροποίησης και τόνωσης του ενδιαφέροντος. Την ανανεωμένη F-type θα την αναγνωρίσετε από τους διαφορετικούς και πιο χρήσιμους πλέον αεραγωγούς στο πρόσθιο τμήμα, τα νέα εμπρός φώτα LED, αλλά και τα «κακά» σκουρόχρωμα πίσω φωτιστικά.

Advertisement
Advertisement

Jaguar-FType-NAIAS-2017-inter-tsiro-640

Στο εσωτερικό της ανανεωμένης Jaguar F Type αντικαταστάθηκαν τα καθίσματα, με τα νέα να είναι ελαφρύτερα και να διαθέτουν πλαίσιο από μαγνήσιο. Πέρα από αυτό, η θέση οδήγησης χαμήλωσε αισθητά, ενώ παράλληλα δημιουργήθηκε και περισσότερος χώρος για τα πόδια των επιβατών.

Η ηχηρή είδηση αφορά τη νέα έκδοση Jaguar F-Type 400 Sport, η οποία παίρνει ζωή από έναν 3λιτρο V6 υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα που παράγει 400 ίππους, διαθέτει τροχούς 20”, μεγαλύτερα φρένα, όπως επίσης και το σύστημα διαχείρισης Configurable Dynamics το οποίο ελέγχει το γκάζι, την μετάδοση, την ανάρτηση αλλά και το σύστημα διεύθυνσης.

Advertisement

HyperFocal: 0