ΝΕΑ

Mugen για πάντα! (+video)

Ελλάδα 10:27
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Mugen για πάντα! (+video)

ΝΕΑ

Mugen για πάντα! (+video)

ΝΕΑ

Η Honda γιορτάζει τη συνεργασία της με την Mugen με ένα ιδιαίτερο ρολόι της Casio.

Advertisement
Advertisement

Όσοι έχουν ασχοληθεί κατά καιρούς με την Honda τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στις μοτοσικλέτες είναι αδύνατο να μην έχουν ακούσει το όνομα Mugen. Πρόκειται για τον περίφημο βελτιωτή από την Ιαπωνία ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με την Honda τα τελευταία 50 χρόνια.

Η σχέση της Honda με την Mugen έχει πολλές πλευρές καθώς οι δύο εταιρείες έχουν συνεργαστεί από την Formula 1 τη δεκαετία του 1990 στους V10 κινητήρες μέχρι τα καθημερινά Civic που κυκλοφορούν στο δρόμο. Ακόμα και στο Isle of Man έχει φτάσει η χάρη των δύο εταιρειών όταν κατασκεύασαν από κοινού την ηλεκτρική αγωνιστική μοτοσικλέτα Mugen TT Zero.

Advertisement
Advertisement

Φέτος η Mugen συμπληρώνει 50 χρόνια από την ίδρυσή της και αποφάσισε να το γιορτάσει με ένα πολύ ιδιαίτερο ρολόι. Οι Ιάπωνες συνεργάστηκαν με την Casio και δημιούργησαν ένα ρολόι δίνοντας έμφαση στην ιστορία της μάρκας. Το Casio Edifice Mugen Edition διαθέτει σκελετό από ανθρακονήματα και υλικά που συναντάμε στη σειρά G-Shock της Casio. Το κρύσταλλο είναι από ζαφείρι και το λουράκι από αλκαντάρα με χαραγμένο το λογότυπο της Mugen και τριχρωμία κόκκινου, λευκού και χρυσού.

Η Mugen αναφέρει ότι ο σχεδιασμός είναι εμπνευσμένος από την ανάρτηση της Formula 1, ενώ και από τεχνολογικής άποψης το ρολόι είναι εντυπωσιακό. Διαθέτει σύστημα συνδεσιμότητας Bluetooth που του επιτρέπει να συνδεθεί με smartphone και ειδική εφαρμογή. Η Mugen δεν έχει ανακοινώσει αν το ρολόι θα βγει σε περιορισμένη παραγωγή, ωστόσο η τιμή του έχει οριστεί στα 275 ευρώ.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως θέλετε να μοιάζει το επόμενο Mugen Honda Integra Type R;
Έρχεται το ηλεκτρικό Honda S2000
Honda Civic e:HEV: Στην ελίτ της μόδας

Advertisement