ΝΕΑ

Πως θέλετε να μοιάζει το επόμενο Mugen Honda Integra Type R;

Ελλάδα 12:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πως θέλετε να μοιάζει το επόμενο Mugen Honda Integra Type R;

ΝΕΑ

Πως θέλετε να μοιάζει το επόμενο Mugen Honda Integra Type R;

ΝΕΑ

Απογοητευτήκατε και εσείς όταν είδατε την Acura να αναβιώνει το όνομα Integra για ένα sedan που είναι ουσιαστικά μια ανανεωμένη έκδοση του Honda Civic Si; Αν ναι τότε ο γραφίστας Jordan Rubinstein-Towler ίσως σας φτιάξει το κέφι.

Advertisement
Advertisement

Μπορεί η Honda να ακολουθήσει την τάση που προτείνουν οι ανεξάρτητοι γραφίστες και να κάνει το νέο Acura Integra του 2023 να μοιάζει σαν αυτό το coupe;

Ο Jordan Rubinstein-Towler, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την πρότασή του για το Honda Integra Type R τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Ακολούθησαν κάποιες νέες αποδόσεις τον Μάρτιο και τώρα επιστρέφει με ένα ακόμα πιο περίεργο Honda Integra Type R, με αλλαγές από την… Mugen.

Το αυτοκίνητο διατηρεί το ίδιο γενικό σχήμα με το μοντέλο που έχουμε δει στο παρελθόν, με ένα συμπαγές δίθυρο προφίλ που μοιάζει με έναν τέλειο συνδυασμό μεταξύ των γενιών DC2 και DC5 του Integra. Επιπλέον μια σειρά αξεσουάρ της Mugen κάνουν το αυτοκίνητο πραγματικά να ξεχωρίζει.

Advertisement
Advertisement

Στο μπροστινό μέρος, το Integra Type R έχει έναν εντυπωσιακό διαχύτη, καθώς και αεροδυναμικούς αεραγωγούς και βράγχια κάτω από τον προφυλακτήρα. Το σπορ αυτοκίνητο διαθέτει επίσης μια ανασχεδιασμένη «μάσκα» και έχει μια μικρή εισαγωγή αέρα ακριβώς κάτω από το καπό. Μιλώντας για το καπό, διαθέτει επίσης ένα εμφανές άνοιγμα εξαερισμού για την εξαγωγή ζεστού αέρα από το χώρο του κινητήρα.

Στην επιθετική εμφάνιση του αυτοκινήτου συμβάλουν οι φουσκωτοί θόλοι των τροχών, οι εντυπωσιακές πλαϊνές ποδιές και οι γυαλιστερές ζάντες Mugen. Στο πίσω μέρος υπάρχει μία πανύψηλη αεροτομή, που μπορεί να ρυθμιστεί χειροκίνητα και έναν διαχύτη με μία μόνο απόληξη εξαγωγής στη δεξιά πλευρά.

Advertisement

Εάν κυκλοφορούσε ένα νέο Honda Integra Type R με αυτή την εμφάνιση, δεν θα θέλατε να αγοράσετε ένα; Εμείς το σκεφτόμαστε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί αποχωρεί η premium μάρκα της Honda από την Κίνα;
Honda: Το μέλλον και η πορεία προς την ηλεκτροκίνηση (+video)
Το νέο Honda Civic Type R δοκιμάζεται στη Suzuka (video)

Advertisement