Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Jeep Summer Check Up 2022: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος και σημαντικές εκπτώσεις!

Ελλάδα 9:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Jeep Summer Check Up 2022: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος και σημαντικές εκπτώσεις!

ΝΕΑ

Jeep Summer Check Up 2022: Δωρεάν τεχνικός έλεγχος και σημαντικές εκπτώσεις!

ΝΕΑ

Το καλοκαίρι έφθασε, και μαζί η στιγμή που περιμένουμε για εξορμήσεις και όμορφα ταξίδια με το αυτοκίνητο μας.

Advertisement
Advertisement

Για να είναι όμως ξέγνοιαστα και ασφαλή, πρέπει πρώτα να τα φροντίσει η Mopar, το επίσημο δίκτυο υπηρεσιών After Sales για την πιο αγαπημένη μάρκα αυτοκινήτων ελεύθερου χρόνου που κυκλοφορούν στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, τα μοντέλα της Jeep μπορούν να περάσουν από το επίσημο δίκτυο του FCA Group για δωρεάν τεχνικό έλεγχο 15 σημείων! Παράλληλα, οι κάτοχοι των δημοφιλέστατων μοντέλων της φίρμας μπορούν να επωφεληθούν από σημαντική έκπτωση ύψους 20% σε ανταλλακτικά συντήρησης και αναλώσιμα όπως λάδια, φίλτρα, μπουζί και ιμάντες. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε ένα από τα συνεργεία του επίσημου δικτύου της Jeep από τις 4 Ιουλίου, μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου και να σφραγίσετε τις πιο ξέγνοιαστες διακοπές της ζωής σας.

Advertisement
Advertisement

Το καλοκαίρι άλλωστε, εκτός από ευχάριστες στιγμές, δυσκολεύει το αυτοκίνητο μας με υψηλές θερμοκρασίες, μεγάλα ταξίδια και… φορτωμένο αμάξωμα, ενώ ο κλιματισμός είναι ο καλύτερος μας σύμμαχος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Όλα αυτά προϋποθέτουν εξονυχιστικούς ελέγχους -πάντοτε- στο επίσημο δίκτυο της Jeep από τη Mopar, και μάλιστα για την ερχόμενη τρίμηνη περίοδο μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις κορυφαίες υπηρεσίες του εξειδικευμένου προσωπικού εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Ο κορυφαίος έλεγχος περιλαμβάνει όλα τα ζωτικά σημεία του Jeep που έχουμε στην κατοχή μας, όπως το σύστημα πέδησης, τα επίπεδα των υγρών λειτουργίας του κινητήρα, αλλά και απαραίτητο διαγνωστικό έλεγχο μέσω των σχετικών ειδικών εργαλείων. Όλα αυτά παίζουν καθοριστικό ρόλο στις ασφαλείς μετακινήσεις. Παράλληλα, ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού εξασφαλίζει άνετες διαδρομές ακόμα και στις συνθήκες έντονου καύσωνα που συχνά αντιμετωπίζουμε στην Ελλάδα.

Advertisement

Κλείστε λοιπόν άμεσα το ραντεβού σας σε ένα από τα επίσημα συνεργεία του δικτύου της Jeep, περάστε από το κορυφαίο Summer Check Up που σας προσφέρει η Mopar και οπλιστείτε με ηρεμία, ξεγνοιασιά και γαλήνη για όλη την υπόλοιπη περίοδο του καλοκαιρού.

Advertisement

Άλλωστε, δεν είμαστε μόνο εμείς που αξίζουμε τα καλύτερα για τις διακοπές μας αλλά και το αγαπημένο μας αυτοκίνητο, για αυτό και πρώτα πρέπει να κάνει ένα…πιστοποιημένο Pit Stop στους κορυφαίους, και μάλιστα εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Και σε περίπτωση που χρειαστεί και κάποια συντήρηση, μην ξεχνάτε πως είναι η κατάλληλη περίοδος καθώς έχετε έκπτωση ύψους 20%.

Κάντε κλικ εδώ και αναζητήστε το πλησιέστερο σημείο Jeep για ένα Summer Check Up!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Έρχεται το plug-in υβριδικό Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee L: 7θέσιο και… Grand!
80 χρόνια Jeep: Οι 12 κορυφαίες στιγμές της

Advertisement