Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Segway

Ελλάδα 11:47
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2021: Segway

Mobility

Mobility 2021: Segway

Mobility

Η Segway–Ninebot είναι μα καινοτόμος εταιρεία, με ιδιαίτερα δημοφιλή προϊόντα και πρωταγωνιστική θέση στον τομέα της ηλεκτρικής μετακίνησης. Όλα ξεκίνησαν όταν οι Ninebot & Segway ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2015, με στόχο την περαιτέρω επένδυση τόσο σε έρευνα και σχεδίαση όσο και στην ανάπτυξη των μεταφορικών μέσων μικρών αποστάσεων.

Advertisement
Advertisement

Η Info Quest Technologies ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με την Segway και την είσοδο της στην αγορά ηλεκτροκίνητων scooter τον Ιούλιο του 2021.

Η Segways Greece είναι η επίσημα εξουσιοδοτημένη αντιπροσωπεία της Segway Inc στην Ελλάδα, που παρέχει τα προϊόντα Segway και Ninebot.

Έχοντας εντάξει στο product portfolio 4 μοντέλα e-motorcycles, οι ηλεκτροκίνητες μηχανές Segway προσφέρουν την απόλυτη eco friendly εμπειρία μετακίνησης χωρίς βέβαια να λησμονούν την ευχρηστία αλλά και την αξιοπιστία σε βάθος χρόνου.

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι δίπλωμα αυτοκινήτου (ηλικίας 27+, με 6+ χρόνια κατοχής), και πολλή όρεξη προκειμένου να απολαύσεις μια βόλτα στο κέντρο της πόλης χωρίς το άγχος που μαστίζει τους οδηγούς των υπόλοιπων οχημάτων, κυρίως για θέσεις παρκαρίσματος αλλά και για καύσιμο».

Με ιδιαίτερο στιλ και απέριττο σχεδιασμό τα scooter της Segway σου χαρίζουν ένα έντονο συναίσθημα ελευθερίας αλλά και διασκέδασης κάθε φορά που επιλέγεις να ελιχθείς σβέλτα στους πολυσύχναστους δρόμους της πρωτεύουσας.

Advertisement

Σκοπός της Segway Greece είναι η παροχή ξεχωριστών δραστηριοτήτων αναψυχής στους επισκέπτες των ξενοδοχείων μέσω της ενοίκιασης των δίτροχων ηλεκτροκίνητων οχημάτων Segway. Τώρα ανοίγει τους ορίζοντές της και με νέα προϊόντα στη γκάμα της, πάντα με επίκεντρο το καθημερινό ευ ζην.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2021: Blink Charging Hellas
Mobility 2021: Autohellas Hertz
Εκθέσεις αυτοκινήτων: Αναβλήθηκε η “Αυτοκίνηση” – Ξεκίνησε η “Mobility 2021”