Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Blink Charging Hellas

Ελλάδα 4:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2021: Blink Charging Hellas

Mobility

Mobility 2021: Blink Charging Hellas

Mobility

Η Blink είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες που διαθέτουν και λειτουργούν δίκτυο σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στην Αμερική σε αυτοκινητόδρομους και μεγάλες πόλεις.

Advertisement
Advertisement

Η Βlink Charging Hellas επικεντρώνεται στην ανάπτυξη του μοντέλου αστικής φόρτισης, ενισχύοντας παράλληλα τη δημιουργία πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Η εταιρεία αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και την τοποθέτηση των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων καθώς και τη διάθεση, λειτουργία και διαχείρισή τους μέσω συμφωνιών μακροχρόνιας μίσθωσης.

Advertisement
Advertisement

Το Μάιο του 2019, η Blink, ανακοινώνει την είσοδό της στην αγορά φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Ευρώπης, με αφετηρία την Ελλάδα (Blink Charging Hellas) εξασφαλίζοντας διείσδυση στις ευρωπαϊκές αγορές, ακριβώς τη στιγμή που αναπτύσσεται ταχύτατα η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων και γίνεται επιτακτική η ανάγκη για φόρτιση.

Υποστηρίζει αυτή την αποστολή μέσα από τη δημιουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων (ΕV) στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, προάγοντας την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης.

Η Blink παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

Advertisement

Ολοκληρωμένη Διαχείριση

Advertisement

Η Blink αναλαμβάνει την εγκατάσταση, λειτουργία, συντήρηση κι επισκευή των φορτιστών, καθώς και την πλήρη διαχείριση της τιμολόγησης των υπηρεσιών φόρτισης και το after sales support. Επιπλέον, είναι σε θέση να πραγματοποιεί απομακρυσμένες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις στους φορτιστές και να αντιμετωπίζει πιθανές βλάβες.

Διασυνοριακή Πρόσβαση

Ως μέλος του Hubject, η Blink διασφαλίζει σε κάθε οδηγό ηλεκτρικού οχήματος εύκολη και διασυνοριακή πρόσβαση στους φορτιστές της. Εγγυάται επίσης την αξιοπιστία που έχει εδραιώσει εδώ και μια 10ετία ο αμερικανικός κολοσσός Blink Charging Co. σε διεθνές επίπεδο, καθώς και την τεράστια τεχνογνωσία του ως η κορυφαία εταιρεία στον κόσμο με ιδιόκτητο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

Advertisement

Ρυθμιστική Ασφάλεια

Η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων συνιστά μια ρυθμιζόμενη υπηρεσία που υπόκειται στον έλεγχο εποπτικών αρχών, καθώς επηρεάζει τη λειτουργία των εθνικών συστημάτων παραγωγής και μεταφοράς ενέργειας. Η Blink διαθέτει πλατφόρμες διαχείρισης όλων των φορτιστών της, καθώς και των ενεργειακών συστημάτων που τους συνοδεύουν, σε πλήρη συμμόρφωση όχι μόνο με τις τρέχουσες αλλά και με τις μελλοντικές απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2021: Honda e
Mobility 2021: Mercedes-Benz EQA 250 & GLE 350 de 4MATIC
Mobility 2021: Kosmoride βάζει τα e-bikes στη ζωή μας