Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Mobility 2021: Autohellas Hertz

Ελλάδα 0:43
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Mobility 2021: Autohellas Hertz

Mobility

Mobility 2021: Autohellas Hertz

Mobility

Η Autohellas Hertz ενισχύει τη δυναμικότητά της με νέα διαφορετικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων για όλες τις ανάγκες, από το ευέλικτο Fiat 500 BEV έως το κορυφαίο Tesla Model 3.

Advertisement
Advertisement

Με το βλέμμα στο μέλλον Η Autohellas Hertz επενδύει σε ένα βιώσιμο μέλλον με όραμα την εξυπηρέτηση του χρήστη

Η Autohellas Hertz είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων που προχώρησε σε μία τέτοια κίνηση ήδη από το 2019, αναδεικνύοντας τη σημασία της ηλεκτροκίνησης στην αγορά των βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων σήμερα αλλά και στο μέλλον.

Παράλληλα, η κίνηση εμπεριέχει ισχυρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα καθώς ο στόλος των αυτοκινήτων δεν επιβαρύνει το περιβάλλον, εξασφαλίζοντας μηδενικές εκπομπές CO2 και μειωμένη κατανάλωση καυσίμου χωρίς να θυσιάζει τις επιδόσεις.

Advertisement
Advertisement

Με αυτό τον τρόπο η Autohellas Hertz ενισχύει την δυναμική της στο νέο περιβάλλον έξυπνης κινητικότητας και διαμοιρασμού προσαρμόζοντας κατάλληλα και τις ευέλικτες υπηρεσίες βραχυχρόνιων και μακροχρόνιων μισθώσεων που διαθέτει για ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις εστιάζοντας στις εξειδικευμένες ανάγκες κάθε περίπτωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο η Autohellas Hertz ενισχύει τον ηλεκτροκίνητο στόλο των βραχυχρόνιων μισθώσεων και στα eScooters που διευρύνουν τις επιλογές ηλεκτροκίνησης σε δημοφιλείς σταθμούς όπως η Αθήνα, η Πάρος και η Μύκονος. Τα 100% ηλεκτρικά scooter SEAT MÓ eScooter 125 – προσφέρουν άνεση, εργονομία και πολλαπλές επιλογές που διευκολύνουν σημαντικά την οδηγική εμπειρία ενώ διαθέτουν υψηλή αυτονομία έως και 137 km.

Advertisement

Όλα τα παραπάνω αναδεικνύουν την Autohellas Hertz ως πρωτοπόρο στο χώρο των μισθώσεων οχημάτων αποδεικνύοντας πως έχει τον τρόπο να προσφέρει τις κατάλληλες λύσεις στη σύγχρονη εποχή και τις ανάγκες που αυτή διαμορφώνει.

Advertisement

H Mobility 2021 για τις πράσινες μετακινήσεις και την ηλεκτροκίνηση διεξάγεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου 2021 στον υπαίθριο χώρο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι, με όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται για τον κορωνοϊό. Η είσοδος για το κοινό είναι δωρεάν και οι ώρες λειτουργίας τις καθημερινές ημέρες είναι 17:00-22:00, το Σάββατο 11:00-21:00 και την Κυριακή 11:00-19:00.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Mobility 2021: Kosmoride βάζει τα e-bikes στη ζωή μας
Mobility 2021: Δείτε το μέλλον από κοντά στο Golden Hall|
H Volvo στη Mobility 2021

 

Advertisement