Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μινιατούρες της Ferrari κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης

Ελλάδα 12:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μινιατούρες της Ferrari κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης

ΝΕΑ

Μινιατούρες της Ferrari κοστίζουν όσο ένα αυτοκίνητο πόλης

ΝΕΑ

Οι αγοραστές μιας Ferrari μπορούν να αποκτήσουν και μια μινιατούρα για να κοσμήσουν τα ράφια τους. Η οικονομική επιβάρυνση, όμως, είναι… τσουχτερή.

Advertisement
Advertisement

Οι περισσότεροι έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν μια Ferrari αποκλειστικά σε μινιατούρα. Κάποιοι εκπληρώνουν το όνειρό τους και αποκτούν ένα πραγματικό μοντέλο. Και υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να κοσμήσουν τόσο το γκαράζ τους όσο και τα ράφια τους. Η εταιρεία από το Μαρανέλο μεριμνά για τους τελευταίους, μέσω ενός ενδιαφέροντος προγράμματος.

Παράλληλα με την παραγγελία του νέου ισχυρού μοντέλου τους, οι αγοραστές θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια Ferrari κλίμακας 1:8 και 1:12. Βέβαια, θα υπάρχει και μια επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, το ύψος της οποίας δεν είναι προσώρας γνωστό.

Οι μινιατούρες κατασκευάζονται από τη γνωστή εταιρεία Amalgam Collection, η οποία συνεργάζεται με τη Ferrari από το 1998. Πλέον, όμως, η σύμπραξη των δύο εταιρειών ενισχύεται περαιτέρω και το εύρος των επιλογών γίνεται ακόμα μεγαλύτερο με Limited Edition μοντέλα της Ferrari σε κλίμακα 1:12.

Advertisement
Advertisement

Οι πρώτες μινιατούρες θα αφορούν τις 812 Superfast και 812 GTS, ενώ εντός του έτους θα λανσαριστεί και η Portofino M. Υπό εξέλιξη βρίσκονται και άλλα μοντέλα, όπως η Roma και η SF90 Spider, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο χρονοδιάγραμμα.

Η απόκτηση των ιταλικών supercars σε κλίμακα 1:12 θα γίνεται αποκλειστικά μέσω των εμπόρων της Ferrari. Όσοι, ωστόσο, συμβιβάζονται με τα 1:8 θα μπορούν να απευθυνθούν απευθείας στην Amalgam, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσουν πρώτα ένα «κανονικό» μοντέλο.

Advertisement

Όπως προαναφέραμε, οι τιμές δεν είναι γνωστές, αλλά αν κρίνουμε από τους υπάρχοντες τιμοκαταλόγους στην ιστοσελίδα της Amalgam, το κόστος θα είναι… τσουχτερό.

Εκτός αν σας φαίνονται λογικά τα 10.045 δολάρια (8.457 ευρώ) για μια… μινιατούρα της Ferrari 458 Italia (1:8). Μια τιμή κοντά σε αυτή ενός καινούριου αυτοκινήτου πόλης.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το Newsauto στην παρουσίαση της νέας Ferrari 296 GTB
Πωλήθηκε έναντι 2,7 εκ. δολαρίων η Ferrari 275 GTB της Jane Fonda
Ferrari 296 GTB: Το νέο ιταλικό κομψοτέχνημα (video)

 

Advertisement