Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μικρό “φρεσκάρισμα” του Mazda MX-5

Ελλάδα 22:39
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μικρό “φρεσκάρισμα” του Mazda MX-5

ΝΕΑ

Μικρό “φρεσκάρισμα” του Mazda MX-5

ΝΕΑ

To αγαπημένο roadster όλου του κόσμου, κάτι που ο τίτλος “best-seller σε παγκοσμίο επίπεδο” το επιβεβαιώνει, φρεσκαρίστηκε και παρουσιάστηκε πριν από έναν μήνα στο Σαλόνι του Τόκιο.

Advertisement
Advertisement

Στην Ιαπωνία το νέο Mazda MX-5 είναι ήδη διαθέσιμο προς παραγγελία από τις 5 Δεκεμβρίου και το 2020 θα ξεκινήσει να πωλείται και στις υπόλοιπες αγορές. Ωστόσο, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι για την Ευρώπη και την Αμερική.

Διαβάστε τη δοκιμή του Mazda MX-5 εδώ!

Advertisement
Advertisement

Αναφορικά με τις αλλαγές, που φέρει το ανανεωμένο Mazda MX-5 είναι το ξεχωριστό μεταλλικό γκρι χρώμα του αμαξώματος του διθέσιου μοντέλου, το οποίο συναντήσαμε πρώτη φορά πάνω στο Mazda3 στις αρχές του χρόνου. Παράλληλα, στον προαιρετικό κατάλογο υπάρχει η ασημένια οροφή, οι εξωτερικοί καθρέφτες στο χρώμα του αμαξώματος και οι 16 ιντσών ζάντες αλουμινίου από τη Rays. Οι συγκεκριμένοι τροχοί μειώνουν το συνολικό βάρος κατά 3 κιλά, ενώ υπάρχει και η εναλλακτική των πιο δυνατών φρένων της Brembo.

Το εσωτερικό ανεβάζει το επίπεδο της ποιότητας, παρέχοντας στον υποψήφιο αγοραστή την επιλογή νέων δερμάτων (χρώματα), καθώς και ασημένιες πινελιές στην κονσόλα και το ταμπλό. Αξίζει να σημειώσουμε ότι εξοπλίζεται στάνταρ με το σύστημα νυχτερινής ανίχνευσης πεζών. Κάτω από καπό δεν έχουμε καμία αλλαγή, με το ανανεωμένο MX-5 να εφοδιάζεται είτε με το Skyactiv-G 1.5 είτε με το Skyactiv-G 2.0. Τα δύο μοτέρ μπορούν να συνδυαστούν με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων ή με το αυτόματο κιβώτιο της μάρκας.

Advertisement

Advertisement