Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Microlino EV: Facelift πριν την παραγωγή

Ελλάδα 10:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Microlino EV: Facelift πριν την παραγωγή

ΝΕΑ

Microlino EV: Facelift πριν την παραγωγή

ΝΕΑ

Από το πρωτότυπο του Microlino EV έως την έκδοση παραγωγής του, μεσολαβούν πολλά στάδια στα οποία ακόμα και κάποιες αλλαγές στην αισθητική, είναι κάτι που πρέπει να περιμένει κανείς.

Advertisement
Advertisement

Το Microlino, η ρετρό εκδοχή του Isetta από το 1956, το 2016 και προκάλεσε έντονο ενθουσιασμό σε όλους όσοι το είδαν από κοντά ή απλά περιεργάστηκαν τις φωτογραφίες του. Ο ενθουσιασμός αυτός αλλά και το βιώσιμο της πρότασης που παρουσιάστηκε τότε, οδήγησε την ελβετική εταιρεία που είναι πίσω από το πολύ ενδιαφέρον concept να βρεθεί σε ετοιμότητα για την παραγωγή του. Τώρα ωστόσο, τη στιγμή που βρέθηκε μια ανάσα πριν την παραγωγή, το Microlino ανασχεδιάστηκε σε ορισμένα σημεία και κατατάσσεται στα μοντέλα εκείνα που πριν καλά- καλά τα δούμε, άλλαξαν.

Advertisement
Advertisement

Μάλιστα, το αναθεωρημένο σχέδιο του Microlino, ήταν προγραμματισμένο να κάνει επίσημο ντεμπούτο στο ευρύ κοινό, τον περασμένο Μάρτιο στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, το οποίο ματαιώθηκε ελέω εξάπλωσης της πανδημίας του Κορονοϊού. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε από την Micro Mobility, οι αλλαγές δεν αφορούσαν μόνο την αισθητική του πράγματος, αλλά είχαν και δομικές ανακατατάξεις, μια και το πλάτος πίσω ήταν επιβεβλημένο να αυξηθεί προκειμένου να είναι εντάξει με τις απαιτήσεις περί ασφάλειας και να μπορέσει να πάρει έγκριση τύπου για κυκλοφορία σε δημόσιους δρόμους.

Ταυτόχρονα, το Microlino απέκτησε και ένα πιο δυνατό ηλεκτρικό μοτέρ, για το οποίο όμως ακόμα δεν έχουμε λεπτομέρειες. Στο αρχικό πλάνο πάντως του 2016, το ηλεκτρικό μοτέρ ήταν απόδοσης 20 ίππων. Η εταιρεία επιβεβαιώνει όμως, πως παρά τις αλλαγές, το κόστος απόκτησης του Microlino δεν θα αλλάξει και θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα με αυτά που είχαν ανακοινωθεί πριν αρκετό καιρό και έκαναν λόγο για τιμή εκκίνησης τα 13.600 ευρώ.

Advertisement