Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια “τρελή” επιθυμία από αγοραστή μιας McLaren Speedtail

Ελλάδα 7:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια “τρελή” επιθυμία από αγοραστή μιας McLaren Speedtail

ΝΕΑ

Μια “τρελή” επιθυμία από αγοραστή μιας McLaren Speedtail

ΝΕΑ

Ένας αγοραστής μιας McLaren Speedtail ζήτησε μια πολύ ξεχωριστή και μοναδική απόχρωση για το αυτοκίνητό του.

Advertisement
Advertisement

Όπως όλα τα αυτοκίνητα, πριν περάσουν επίσημα στην παραγωγή, δοκιμάζονται στους δημόσιους δρόμους με τη διαφορά ότι “καμουφλάρονται” με ειδικά αυτοκόλλητα, που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρο το αμάξωμα. Στην περίπτωση της McLaren, η Speedtail είχε μια ιδιαίτερη εμφάνιση, η οποία όχι μόνο έδειχνε όμορφη, αλλά αναδείκνυε τις αεροδυναμικές γραμμές του αυτοκινήτου.

Αυτή την “περιβολή” λοιπόν ζήτησε ένας αγοραστής της Speedtail από τη McLaren!

Η μοναδική εμφάνιση της Speedtail αποτίει φόρο τιμής στο Alpert Drive, όπου αναπτύχθηκαν οι πρώτες δοκιμαστικές McLaren F1, το 1992 και η “ενδυμασία” της Speedtail πήρε το όνομα Albert.

Advertisement
Advertisement

Εύκολο είναι για την εταιρεία να δημιουργήσουν μια αυτοκόλλητη μεμβράνη και να την κολλήσουν επάνω στο αυτοκίνητο. Το θέμα είναι όμως ότι ο αγοραστής πλήρωσε πολλές χιλιάδες ευρώ για να βαφτεί το αμάξωμα και να πάρει τη μορφή που είχε και το αυτοκίνητο δοκιμών. Έτσι λοιπόν, οι σχεδιαστές και μηχανικοί της McLaren σπατάλησαν σχεδόν 12 εβδομάδες για να έχουν ένα αψεγάδιαστο αποτέλεσμα.

Μάλιστα, το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για το “Albert” δεν είναι τυχαίο. Στο εμπρός τμήμα, η γκρι απόχρωση προέρχεται από το αγωνιστικό F1 GTR, το οποίο κέρδισε στον 24ωρο αγώνα του LeMans, ενώ η ασημί βαφή είναι ίδια με τη McLaren F1, που είχε ντεμπουτάρει στο Grand Prix του Μονακό, το 1992.

Advertisement

Το μοναδικό Speedtail πρόκειται να κάνει τη δημόσια εμφάνισή του στις 8 Αυγούστου σε εκδήλωση πολυτελών αυτοκινήτων “Sunset GT” στο Μπέβερλι Χιλς, κοντά στην αντιπροσωπεία από την οποία ζητήθηκε αυτή η “τρελή” παραγγελία, να βαφτεί “Albert”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H McLaren αποκαλύπτει την προετοιμασία των pit box (video)
Επίσημο: McLaren 765LT Spider (video)
McLaren Elva: Μεθυστικά απολαυστική (video)

Advertisement