Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Toyota GT86 με επιθετική εμφάνιση

Ελλάδα 19:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Toyota GT86 με επιθετική εμφάνιση

ΝΕΑ

Μία Toyota GT86 με επιθετική εμφάνιση

ΝΕΑ

Ο ψηφιακός καλλιτέχνης dm_jon μας δείχνει πως θα μπορούσε να είναι η Toyota GT86 με ένα ξεχωριστό bodykit.

Advertisement
Advertisement

Η μάχη για τα περισσότερα «κλικ» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καλά κρατεί, με τις εταιρείες να προσπαθούν να διατηρήσουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα μοντέλα τους, όπως για παράδειγμα το νέο Ford Bronco, η Chevrolet Corvette C8 και η Toyota Supra.

Και εδώ ερχόμαστε στο θέμα μας, με τον σχεδιαστή Jon Pumfrey, γνωστό στους φίλους του στο Instagram ως dm_jon να παρουσιάζει το νέο του δημιούργημα που έχει βάση την Toyota GT86, με στοιχεία από την πιο πρόσφατη γενιά της Supra, όπως το εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά, οι σχεδιαστικές αλλαγές δεν σταματούν εδώ. Όπως για παράδειγμα το bodykit «Rocket Bunny», χάρη στο οποίο η εμφάνιση αλλάζει άρδην, με τα αρκετά αεροδυναμικά στοιχεία (εμπρός σπόιλερ, πλαϊνά φτερά), τα αυξημένα μετατρόχια, την τεραστίων διαστάσεων φτερούγα και τον εντυπωσιακό διαχύτη. Παράλληλα, στο ανασχεδιασμένο εμπρός καπό ξεχωρίζει το front mount intercooler, που γεμίζει όλο το άνοιγμά του και την ίδια στιγμή κρύβει επιμελώς το αναβαθμισμένο μηχανικό σύνολο, αγνώστου ιπποδύναμης. Από το ξεχωριστό ιαπωνικό κουπέ δεν λείπουν επίσης τα μπάκετ καθίσματα της Bride και ο απαραίτητος κλωβός ασφαλείας (roll cage).

 

Advertisement

Διαβάστε επίσης:

Καταδικάστηκε αλλά δρα ανενόχλητος ο επιτήδειος έμπορος ΙΧ της Θήβας!

Advertisement

Αυτό το ηλεκτρικό μοντέλο αψήφισε τον κορωνοϊό!

To online σύστημα τίναξε στον αέρα την Υπηρεσία Αξιών του Τελωνείου!