Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο

Ελλάδα 1:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο

ΝΕΑ

H Bentley Bentayga Speed ​​by Mansory είναι έτοιμη για… πόλεμο

ΝΕΑ

Μπορεί να μην το σκέφτεστε, αλλά υπάρχουν άνθρωποι για τους οποίους η Bentley Bentayga Speed ​​του 2022, με τον W12 της, δεν είναι αρκετή.

Advertisement
Advertisement

Η Mansory τους σκέφτηκε και δημιούργησε, αυτό το περίεργο τεράστιο όχημα των 900 ίππων έτοιμο για τους rappers της ανατολικής ή και δυτικής ακτής των ΗΠΑ.

Ο οίκος… βελτιώσεων Mansory είναι πλέον καταξιωμένος. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1989 και αρχικά επικεντρώθηκε στη Βρετανική αριστοκρατεία. Το όνομά της έχει συνδεθεί με την Rolls-Royce, Aston Martin και Bentley.

Τώρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον και για άλλες μάρκες όπως η Porsche, η BMW, η Maserati, η McLaren και η Ferrari. Η αλλαγή ήταν φυσική, αφού μετέφεραν την έδρα τους στη Γερμανία. Η τελευταία τους δημιουργία είναι μια (πολύ) τροποποιημένη Bentley Bentayga Speed.

Advertisement
Advertisement

Η φιλοσοφία της είναι: «Δημιουργίες στο υψηλότερο τεχνικό επίπεδο, σε συνδυασμό με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και τα καλύτερα υλικά αντιπροσωπεύουν το ποιοτικό πρότυπο της εταιρείας Mansory». Βλέποντας τις φωτογραφίες δεν μπορούμε να διαφωνήσουμε: Η Bentley Bentayga Speed ​​του 2022 της Mansory δεν είναι τίποτα λιγότερο από μία… υπερβολή ακόμη και στις λεπτομέρειες.

Το SUV υψηλών επιδόσεων έχει 900 ίππους και 1.250 Nm ροπής, ολοκληρώνει το 0-100 σε 3,5 δευτερόλεπτα και έχει τελική ταχύτητα 323 χλμ./ώρα.

Advertisement

Εκτός από τα μηχανικά μέρη η μετατροπή του οχήματος περιλαμβάνει ένα πιο φαρδύ body kit. Η Mansory πρόσθεσε επίσης οροφή από ανθρακονήματα που διαθέτει τέσσερις επιπλέον αεραγωγούς, νέα LED φώτα, πλαϊνά πτερύγια και εισαγωγές αέρα από ίνες άνθρακα.

Advertisement

Το γιγαντιαίο SUV έχει επίσης μια αεροτομή στην πίσω πόρτα και μια αεροτομή οροφής. Οι τροχοί έχουν πλέον μεγάλη διάμετρο 23 ιντσών και, προαιρετικά, μπορούν να αυξηθούν σε 24 ίντσες. Η εταιρεία άλλαξε επίσης τη μονάδα ECU , πρόσθεσε νέα turbo και νέο σπορ σύστημα εξάτμισης με καταλυτικούς μετατροπείς υψηλής απόδοσης για να βελτιώσει την επιτάχυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Bentley Bentayga Speed: Ανανέωση για το ταχύτερο SUV στον κόσμο
Πόσες μέρες “χρειάζονται” για μια Bentley Bentayga Speed (video)
Bentley Bentayga Speed με 650 ίππους

Advertisement