Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια σπάνια BMW M6 Gran Coupe Competition με 6άρι χειροκίνητο

Ελλάδα 16:41
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια σπάνια BMW M6 Gran Coupe Competition με 6άρι χειροκίνητο

ΝΕΑ

Μια σπάνια BMW M6 Gran Coupe Competition με 6άρι χειροκίνητο

ΝΕΑ

Μόλις 23 M6 Gran Coupe Competition κυκλοφόρησαν στην αγορά της Βόρειας Αμερικής από τη BMW με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και τώρα, το ένα από αυτά πωλείται σε άριστη κατάσταση.

Advertisement
Advertisement

Παρόλο που αυτό δεν είναι μοντέλο περιορισμένης έκδοσης, η BMW M6 Gran Coupe με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων θεωρείται ιδιαίτερα σπάνια περίπτωση.

Σύμφωνα με την αγγελία στο Bring a Trailer, αυτή η M6 Gran Coupe σε χρώμα Space Grey Metallic, είναι το ένα από τα μόλις 23 εφοδιασμένα με πακέτο Competition και εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο της αγοράς της Βόρειας Αμερικής. Οπτικά, αυτή η M6 παρουσιάζεται με οροφή από ανθρακόνημα και πίσω διαχύτη, προβολείς xenon και τροχούς 20 ιντσών με ελαστικά Michelin Pilot Sport 4S. Δεδομένου ότι διαθέτει επίσης το πακέτο Competition, έχει πιο σκληρά ελατήρια και αμορτισέρ, χαμηλότερη απόσταση από το έδαφος, competition εξάτμιση και παχύτερες αντιστρεπτικές.

Advertisement
Advertisement

Στο κοντέρ, η συγκεκριμένη BMW έχει μόλις 79.000 χιλιόμετρα, πράγμα που σημαίνει πως πρακτικά είναι καινούργια. Στο εσωτερικό, το δερμάτινο Zandvoort Beige Merino σαλόνι με ανάλογης απόχρωσης επενδύσεις στις πόρτες, επένδυση από ανθρακόνημα στην κονσόλα και Alcantara σε πολλά σημεία του ταμπλό. Από εξοπλισμό, το αυτοκίνητο διαθέτει θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, κλιματισμό 4 ζωνών, ηλιοροφή, Comfort Access, sat-nav και head-up display μεταξύ άλλων. Φυσικά, είναι το εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο που ξεχωρίζει. Είναι πολύ σπάνιο να βλέπεις αυτή την επιλογή σε ένα μεγάλο premium sedan, όπως η M6 Gran Coupe, το οποίο συνδυάζεται με ένα twin turbo V8 κινητήρα 4,4 λίτρων που αποδίδει 575 ίππους.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Η BMW iX γίνεται pick-up

Μια BMW M4 για άγριες καταστάσεις

Advertisement

Ντέρμπι αιωνίων και στην τελική ταχυτήτα (VIDEO)