Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ντέρμπι αιωνίων και στην τελική ταχύτητα! (vid)

Ελλάδα 11:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντέρμπι αιωνίων και στην τελική ταχύτητα! (vid)

ΝΕΑ

Ντέρμπι αιωνίων και στην τελική ταχύτητα! (vid)

ΝΕΑ

Η Mercedes-AMG E63 S και η BMW M6 Gran Coupe είναι ισχυρά αυτοκίνητα. Κάθε όχημα είναι εξοπλισμένο με ισχυρό κινητήρα V8. Το video που πρόκειται να δούμε, αφορά τις δύο «άσπονδες φίλες» σε μια μάχη head-to-head που θα καθορίσει το νικητή από τις πραγματικές τελικές ταχύτητες τους.

Advertisement
Advertisement

Του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗ (gt@newsauto.gr)

BMW M6 Gran Coupe

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η M6 Gran Coupe από Βαυαρία πλευρά που παρουσιάζεται εδώ, είναι εξοπλισμένη με έναν πανίσχυρο βενζινοκινητήρα V8 biturbo. Η μονάδα παράγει 600 ίππους και ροπή 71,0 kgm. Η επιτάχυνση 0 έως 100 km/h δεν ξεπερνά τα 3,9 sec και έχει μέγιστη ηλεκτρονικά περιορισμένη ταχύτητα 300 km/h. Σε συνδυασμό με το πακέτο αναβάθμισης του κατασκευαστή, η μέγιστη ταχύτητα αυξάνεται κατά 5 km/h.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-AMG E63 S

Η AMG E63 S διαθέτει κινητήρα biturbo 4.0 λίτρων. Το μοτέρ του αυτοκινήτου έχει ισχύ 612 ίππους και ροπή 85,9 kgm. Το αυτοκίνητο μπορεί να φτάσει στα πρώτα 100 km/h από στάση σε μόλις 3,4 sec, ενώ έχει μέγιστη ταχύτητα 300 km/h.

Η δοκιμή της κορυφαίας τελικής ταχύτητας

Advertisement

H Mercedes-AMG E63 S ήταν πιο γρήγορη στην επίτευξη της μέγιστης ταχύτητας. Το αστέρι μπορεί να ωθήσει το όριό του περισσότερο από τη M6. Η BMW φάνηκε να φτάνει τα 305 km/h, αλλά h Merc έδειχνε ότι ξεπέρασε τον αριθμό στο ταχύμετρο παρά το γεγονός ότι ο δείκτης ταχύτητας που τοποθετείται στο παρμπρίζ δείχνει μόνο 302 km/h.
Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, κάθε όχημα παρουσίασε σίγουρα μια εκπληκτική απόδοση. Ανατρέξτε στο παρακάτω βίντεο που δείχνει την πραγματική δοκιμή της τελικής ταχύτητας κάθε οχήματος. Απολαύστε…

Top-speed-tsiro-640

Advertisement