Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Το Fiat 500 Riva στην Ελλάδα

Ελλάδα 0:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Το Fiat 500 Riva στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Το Fiat 500 Riva στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Fiat παρουσίασε επί ελληνικού εδάφους το 500 Riva. Μια έκδοση ιδιαίτερα πρωτότυπη και με αρκετές δόσεις πολυτέλειας.

Advertisement
Advertisement

Επιμέλεια: Κώστας Φούζας

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης, του Exclusive Private Viewing Event της ΕΚΚΑ YACHTS στη Μαρίνα Βουλιαγμένης. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά αλλά και να περιηγηθούν από την εξειδικευμένη ομάδα της ΕΚΚΑ YACHTS, σε τέσσερα μοναδικά σκάφη, FERRETI 960, PERSHING 92, RIVA 88 Domino Super και RIVA 63 VIRTUS,που βρέθηκαν μαζί, για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Εκτός από ιδιαίτερα αυτά σκάφη που εντυπωσίασαν, το παρόν έδωσε και το νέο Fiat 500 Riva.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Fiat 500 Riva διατίθεται ήδη στην Ελλάδα στις εκδόσεις βενζίνης 1,2 69 PS και 0,9 85 PS, καθώς και στην έκδοση πετρελαίου με τον κινητήρα 1,3 MTJ 95 PS.Το μοντέλο ξεχωρίζει για τις στιλιστικές λεπτομέρειές του, που έχουν διαμορφωθεί σε συνεργασία με τη Riva. Το ξεχωριστό στυλ εκφράζεται μέσα από το τις ξύλινες επενδύσεις από μαόνι στο ταμπλό και στον επιλογέα ταχυτήτων.