Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ολοκαίνουργια Toyota Supra κακοποιείται στο χώμα (video)

Ελλάδα 16:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ολοκαίνουργια Toyota Supra κακοποιείται στο χώμα (video)

ΝΕΑ

Μια ολοκαίνουργια Toyota Supra κακοποιείται στο χώμα (video)

ΝΕΑ

Η νέα Toyota Supra έχει κερδίσει τον σεβασμό πολλών ως ένα από τα καλύτερα sports cars που υπάρχουν σήμερα όμως σίγουρα οι συνθήκες για τις οποίες έχει φτιαχτεί είναι δεν έχουν καμία σχέση με αυτές στις οποίες την υποβάλει ένας ρώσος YouTuber.

Advertisement
Advertisement

Εάν είστε από αυτούς του ανθρώπους που αγαπούν το αυτοκίνητο και αντιπαθείτε να βλέπετε καινούργια και ποθητά αυτοκίνητα να πιέζονται οριακά σε συνθήκες κάθε άλλο παρά ταιριαστές με το χαρακτήρα τους τότε μάλλον δεν θα πρέπει να δείτε αυτό το video.

Σίγουρα οι άνθρωποι που κρύβονται πίσω από τη δημιουργία και το χαρακτήρα της νέας Toyota Supra δεν θα είχαν σκεφθεί πως ένας youtuber προς χάριν της δημοσιότητας θα αποφασίσει να υποβάλει τη Supra σε ένα πραγματικό βασανιστήριο οδηγώντας την στο χώμα, τη λάσπη ή ακόμα και κάνοντας άλματα με αυτή. Το video αναρτήθηκε στο κανάλι Robyworks και σε αυτό μια σκούρα μπλε Supra υποβάλλεται σε αρκετές και σίγουρα όχι ιδανικές για την ίδια δοκιμασίες σε ένα περιβάλλον με αρκετό χιόνι, λάσπη και γαρμπίλι.

Advertisement
Advertisement

Ωστόσο το πιο επώδυνο κομμάτι έρχεται όταν ο οδηγός της αποφασίζει να την οδηγήσει με το πόδι στο πάτωμα σε έναν στενό χωμάτινο δρόμο μέσα σε κάποιο δάσος. Θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα εάν οδηγούσε κάποιο από τα SUV της Toyota ή ακόμα καλύτερα κάποιο χωμάτινο αγωνιστικό όμως η εικόνα της Supra να κοπανιέται στις ανωμαλίες, να πηδά και να γαζώνεται από τα χιλιάδες πετραδάκια που εκτοξεύονται από τα λάστιχα σίγουρα δεν είναι το καλύτερο θέαμα και σίγουρα όχι μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα. Ωστόσο φαίνεται πως στο βωμό των περισσότερων θεάσεων τίποτα δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο ακόμα και στην πιο τρελή ιδέα, ακόμα και αν αυτή βασίζεται στον βασανισμό ενός τόσο ιδιαίτερου και ποθητού αυτοκινήτου όπως η Toyota Supra.