Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία Mercedes G-Class με «εξωπραγματικούς» τροχούς

Ελλάδα 10:38
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία Mercedes G-Class με «εξωπραγματικούς» τροχούς

ΝΕΑ

Μία Mercedes G-Class με «εξωπραγματικούς» τροχούς

ΝΕΑ

H Lumma Design μας παρουσιάζει το τελευταίο της δημιούργημα που ουσιαστικά είναι μία G-Class με τεραστίων διαστάσεων τροχούς.

Advertisement
Advertisement

 

Ο Γερμανός βελτιωτής είναι γνωστός για τα ιδιαίτερα πρότζεκτ πάνω κυρίως σε ακριβά SUV μοντέλα. Κάτι αντίστοιχο αποτελεί και η Mercedes-Benz G-Class, που στην προκείμενη περίπτωση έχει λάβει τις περιποιήσεις των τεχνικών της εταιρείας. Το μοντέλο ονομάζεται CLR G770 και ως βασικά χαρακτηριστικά έχει ένα νέο bodykit, που περιλαμβάνει σπόιλερ οροφής, ανασχεδιασμένο καπό και κάλυμμα ρεζέρβας, όλα κατασκευασμένα από carbon.

Advertisement
Advertisement

Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη G-Class διαθέτει μπάρα φωτισμού LED, καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών και χειρολαβές με εμφάνιση carbon fiber. Όμως το σημαντικότερο στοιχείο είναι οι ζάντες των 22 ιντσών που τοποθετούνται σε ελαστικά διαστάσεων 325/35. Για όποιον επιθυμεί κάτι πιο «ιδιαίτερο» η Lumma Design έχει ως εναλλακτική μεγαλύτερες ζάντες 23 ιντσών σε συνδυασμό με ελαστικά 305/35. Από το μενού δεν λείπουν οι εξαπλές χρωμιωμένες απολήξεις, τρεις σε κάθε πλευρά, όπως και η νέα πεταλιέρα από carbon. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός μας twin-turbo V8 4,0 λίτρων κινητήρας, που αποδίδει, μετά τις απαραίτητες τροποποιήσεις, 650 PS (+65 PS σε σχέση με την έκδοση παραγωγής) και 950 Nm (+100 Nm) ροπής. Προς το παρόν δεν έχουν ανακοινωθεί οι τιμές των παραπάνω βελτιώσεων.