Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG GLE 63 S από την Larte Design

Ελλάδα 4:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes-AMG GLE 63 S από την Larte Design

ΝΕΑ

Μια Mercedes-AMG GLE 63 S από την Larte Design

ΝΕΑ

H Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe είναι από μόνη της ένα αυτοκίνητο με πολλά δυναμικά στοιχεία στην σχεδίασή της. Η Larte Design θέλει να τονίσει αυτά τα στοιχεία περαιτέρω με το τελευταίο body kit που παρουσίασε ειδικά για το μοντέλο των Γερμανών. ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΞΥΔΗ

Advertisement
Advertisement

Η Larte Design αρέσκεται σε πλήρεις “δουλειές” και αυτό ακριβώς συμβαίνει και με την περίπτωση της Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, την οποία και η βελτιωτική εταιρία “έντυσε” με καλούδια από μπροστά μέχρι πίσω.

Mercedes-GLE-coupe_lartedesign-640-5

Έχοντας ως βάση το ανθρακόνημα η Larte δημιούργησε ένθετα και σπόιλερ για τον εμπρός προφυλακτήρα που τονίζουν σε μεγάλο βαθμό τα ανοίγματα και την σχεδίασή του και δίνουν έναν σαφώς πιο επιθετικό χαρακτήρα στο εμπρός μέρος.

Advertisement
Advertisement

Mercedes-GLE-coupe_lartedesign-640-3

Τα ανθρακονήματα της εταιρίας κάνουν την εμφάνισή τους και στην γρίλια, στους καθρέπτες, στην μικρή πίσω αεροτομή αλλά και στον διαχύτη και πάνω από τους θόλους των εμπρός τροχών, με την εταιρία να έχει προσθέσει και μαρσπιέ στο “πακέτο”.

Mercedes-GLE-coupe_lartedesign-640-7

Advertisement

O διαχύτης είναι σαφώς μεγαλύτερος από την εργοστασιακή πρόταση με την εταιρία να έχει τοποθετήσει και ένα LED φανάρι, δίνοντας ένα αγωνιστικό ύφος.

Mercedes-GLE-coupe_lartedesign-640

Advertisement

Στα του κινητήρα δεν υπάρχουν βελτιώσεις με τον μεγάλο V8 των 5,5 λίτρων, δύο τούρμπο και 577 ίππων να παραμένει στην εργοστασιακή του μορφή. Η εικόνα της GLE 63 S Coupe συμπληρώνεται από τους μεγάλους τροχούς.

Mercedes-GLE-coupe_lartedesign-640-6