Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια Mercedes A-Class με τελική… 324 km/h!

Ελλάδα 8:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια Mercedes A-Class με τελική… 324 km/h!

ΝΕΑ

Μια Mercedes A-Class με τελική… 324 km/h!

ΝΕΑ

Η εταιρεία βελτιώσεων Posaidon έδωσε στη δημοσιότητα κάποια στοιχεία και φωτογραφίες από το πλέον πρόσφατο δημιούργημά της, πάνω σε μια Mercedes-AMG A 45 S.

Advertisement
Advertisement

Με την ονομασία RS 525, η Posaidon λανσάρει τη δική της εκδοχή της βελτιωμένης A 45 S με απόδοση ισχύος 525 ίππους και 600 Nm ροπής. Με λίγα λόγια, η βελτιωτική εταιρεία πήρε τον δυνατότερο δίλιτρο κινητήρα αυτοκινήτου παραγωγής και τον έκανε ακόμα ισχυρότερο- και μάλιστα με αρκετά μεγάλη διαφορά από τα εργοστασιακά δεδομένα σε ότι αφορά την απόδοση.

Advertisement
Advertisement

Η Posaidon έχει πετύχει αυτή την εντυπωσιακή αύξηση της ισχύος του κινητήρα που έχει τη σφραγίδα AMG, αλλάζοντας το turbo αλλά και το πρόγραμμα διαχείρισης του κινητήρα. H Posaidon έχει κάνει αλλαγές και στην κεντρική μονάδα ελέγχου του κιβωτίου των ταχυτήτων, χάρη (και) στις οποίες το 0-100 χλμ./ώρα του αυτοκινήτου είναι βελτιωμένο στα 3,4 δευτερόλεπταhas, ενώ η τελική ταχύτητα που ανακοινώνει για την RS 525 είναι 324 χλμ./ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η βελτιωτική εταιρεία έχει ανακοινώσει πως εξελίσσει κι άλλο το project, προκειμένου να βγάλει στο άμεσο μέλλον και μια έκδοση “Plus”. Η εταιρεία αναφέρει πως ακόμα δεν έχει περάσει τους ελέγχους για να πάρει έγκριση TUV η δική της εκδοχή της A 45 S αλλά όταν αυτό συμβεί, θα μπορεί να προσφέρει όλα της τα πακέτα αναβάθμισης για κάθε μοντέλο της Mercedes-AMG που έχει τον κωδικό «45» στην ονομασία του.

Advertisement