Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία κούκλα Ferrari για ένα μερακλή και υπερ-πλούσιο ιδιοκτήτη

Ελλάδα 19:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία κούκλα Ferrari για ένα μερακλή και υπερ-πλούσιο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Μία κούκλα Ferrari για ένα μερακλή και υπερ-πλούσιο ιδιοκτήτη

ΝΕΑ

Η μία και μοναδική 812 Competizione γιορτάζει την 75η επέτειο της Ferrari, βαμμένη με το ίδιο χρώμα του μονοθεσίου της Formula 1.

Advertisement
Advertisement

H 812 Competizione, ένα ήδη ένα ξεχωριστό supercar. Αυτό όμως δεν είναι αρκετό σε όσους έχουν τα χρήματα να μπορούν να ζητήσουν κάτι σπέσιαλ. Και στην περίπτωση της συγκεκριμένης 812 μιλάμε για μία ακόμα ειδική έκδοση, για έναν και μοναδικό πελάτη με καλό γούστο και γεμάτο πορτοφόλι.

Το μοντέλο που παρουσιάζεται στις εικόνες διαθέτει ένα αποκλειστικό μείγμα εξωτερικής απόχρωσης και εσωτερικών λεπτομερειών, αποτίνοντας φόρο τιμής στην 75η επέτειο της Ferrari το 2022.

Βαμμένη στο εξαίσιο ματ χρώμα Rosso F1-75, που προέρχεται από την αναμνηστική βαφή των αυτοκινήτων της Ferrari Formula 1 στο ιταλικό Grand Prix της Monza το 2022, αυτό το supercar είναι ένα θέαμα που μαγνητίζει τα μάτια.

Advertisement
Advertisement

Το εξωτερικό συμπληρώνουν οι μαύρες ζάντες με κίτρινους δακτυλίους, οι οποίοι εναρμονίζονται με τα εμβλήματα της Ferrari στα φτερά και τις κίτρινες δαγκάνες των φρένων.

Μια κομψή μαύρη λωρίδα κοσμεί το πίσω μέρος, ενσωματώνοντας άψογα τα γυαλιστερά μαύρα στοιχεία από ανθρακονήματα που τονίζουν το αμάξωμα της 812 Competizione.

Advertisement

Αυτή η χαρακτηριστική λωρίδα αναδεικνύει το λογότυπο της Ferrari για την 75η επέτειο, με λευκά γράμματα “1947-2022” μαζί με ένα Ιπτάμενο Άλογο.

Στο εσωτερικό, η κομψότητα συνεχίζεται με την εντυπωσιακή μπλε υφασμάτινη ταπετσαρία στα καθίσματα, η οποία συνοδεύεται από μπλε και κόκκινες πινελιές στο ταμπλό με επένδυση Alcantara και σε άλλες επιφάνειες της καμπίνας.

Advertisement

Κάνοντας το ντεμπούτο της τον Μάιο του 2021, η 812 Competizione αναδείχθηκε ως η ναυαρχίδα της σειράς 812, με περιορισμένη παραγωγή 999 μονάδων για το κουπέ και 599 μονάδων για το μοντέλο targa.

Αυτή η έκδοση τροφοδοτείται από τον πιο ισχυρό V12 κινητήρα της Ferrari, ο οποίος αποδίδει το εντυπωσιακό νούμερο των 829 ίππων. 

Η 812 Competizione διακρίνεται με μια σειρά αλλαγών που περιλαμβάνουν βελτιώσεις στο στυλ, τις επιδόσεις και το πλαίσιο σε σχέση με τη στάνταρ 812 Superfast/GTS.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
O ήχος του νέου V12 της Ferrari είναι υπέροχος! (+video)
Ποιά νέα μοντέλα θα παρουσιάσει η Ferrari;
Η Ferrari 812 Superfast που αξίζει να «ακούσεις» (+video)