Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια φανταστική εκδοχή του Hyundai Kona

Ελλάδα 2:01
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια φανταστική εκδοχή του Hyundai Kona

ΝΕΑ

Μια φανταστική εκδοχή του Hyundai Kona

ΝΕΑ

Η απήχηση του μοντέλου της Hyundai, σε συνάρτηση και με τις αγωνιστικές της επιδόσεις, ανοίγουν την όρεξη…

Advertisement
Advertisement

Το αυτοκίνητο που βλέπετε, δεν είναι φυσικά η επίσημη εκδοχή της Hyundai, για το πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο Kona N.

Είναι το αποτέλεσμα ενός ψηφιακού δημιουργού, που ενεργοποιεί τη φαντασία μας, για το πως θα μπορούσε να είναι η κορυφαία έκδοση της δεύτερης γενιάς του κορεατικού μοντέλου,

Όπως αντιλαμβάνεστε και μόνοι το ενισχυμένο bodykit, κάνει το -οικογενειακού χαρακτήρα- Kona, να μυρίζει μπαρούτι από χιλιόμετρα. Ο μπροστινός διαχωριστής υπερηφανεύεται για τη… δραματική του στάση, τολμηρά κοντά στο έδαφος, ενώ ανάμεσα στους διαχωρισμένους προβολείς βρίσκεται μια αεροτομή από ανθρακονήματα  

Advertisement
Advertisement

Οι προεκτάσεις των φτερών κρύβουν τα φαρδιά ρλαστικά Yohokama Advan ενώ οι ζάντες αλουμινίου aftermarket, κάνουν μια… τολμηρή δήλωση.

Ίσως όχι τόσο τολμητή, όσο η μεγάλη αεροτομή στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, που υπερθεματίζει τον αγωνιστικό προσανατολισμό του.

Το bodykit του Kona ξεπερνά τα όρια, ξεπερνώντας το πρωτότυπο Hyundai N Vision 74. Στο εσωτερικό, ένα πλήρες roll-cage εξασφαλίζει προστασία.

Advertisement

Το μοντέλο παραγωγής προσφέρει μια σειρά επιλογών powertrain, συμπεριλαμβανομένων βενζινοκίνητων, υβριδικών και πλήρως ηλεκτρικών εκδόσεων. Επί του παρόντος, το πιο ισχυρό μοντέλο είναι το Hyundai Kona N-Line , εξοπλισμένο με T-GDi 1,6 λίτρων που αποδίδει 190 ίππους.

Advertisement

Προφανώς, αυτό το σύνολο θα ήταν πολύ αδύναμο για το φανταστικό αγωνιστικό αυτοκίνητο, που χρειάζεται μεγάλη ποσότητα ισχύος για να δικαιολογήσει τον χαρακτήρα του. Αυτό που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι ο ψηφιακός δημιουργός, το οραματίστηκε με ένα σύστημα κίνησης καύσης όπως υπονοείται από την εξάτμιση και το φίλτρο αέρα του στροβιλοσυμπιεστή να προεξέχει από το καπό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ηλεκτρικά γκάζια για το νέο Hyundai Kona N
Eπίσημο: Αυτό είναι το νέο ηλεκτρικό Hyundai Kona (+video)
Επίσημο: Αυτό είναι το νέο Hyundai Kona