Live Κίνηση
Περισσότερα
Mobility

Μία εντυπωσιακή πρόταση για το ηλεκτρικό Chevrolet Silverado (+video)

Ελλάδα 2:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία εντυπωσιακή πρόταση για το ηλεκτρικό Chevrolet Silverado (+video)

Mobility

Μία εντυπωσιακή πρόταση για το ηλεκτρικό Chevrolet Silverado (+video)

Mobility

Η GM δείχνει τα τελευταία χρόνια πως αφουγκράζεται τον παλμό της εποχής και δίνει τη δυνατότητα σε πολλές σχεδιαστικές προτάσεις να προβάλλονται, όπως αυτή εδώ που μοιάζει να είναι εξαιρετική για το φουτουριστικό νέο Silverado της Chevrolet που προαλείφεται για ηλεκτρικό.

Advertisement
Advertisement

Το Chevrolet Silverado είναι μια από τις χαρακτηριστικότερες φιγούρες στην αμερικάνικη αυτοκινητιστική «σκηνή» και η συγκεκριμένη πρόταση το πάει πραγματικά στο μέλλον.

Τα pick up έχουν αλλάξει αρκετά μέσα στα χρόνια, αν και η διαμόρφωσή τους στην ουσία της δεν είναι δυνατόν να αλλάξει, με την καμπίνα των επιβατών να βρίσκεται ανάμεσα στο καπό του κινητήρα και στην καρότσα για τη φόρτωση. Ακόμα και στα ηλεκτρικά, όπως βλέπουμε τα τελευταία χρόνια, η διαμόρφωση αυτή παραμένει.

Το συγκεκριμένο σκίτσο για τη μελλοντική γενιά του ηλεκτρικού Silverado, δείχνει αυτό ακριβώς, δίνοντας όμως επιπλέον στοιχεία στην εμφάνιση για να τονίζεται ο δυναμισμός του μοντέλου αλλά και να τιμάται το mucho παρελθόν.  Μοιάζει με μια ριζική εξέλιξη του σημερινού Chevrolet Silverado, με τα φωτιστικά σώματα να τονίζουν περαιτέρω τις έντονες ακμές του αμαξώματος που δείχνει πιο κυβοειδές ως σχήμα.

Advertisement
Advertisement

Τονισμένα είναι και τα φτερά του αυτοκινήτου, που μοιάζουν ακόμα και χωρίς μαύρα προστατευτικά τόξα, να εντείνουν την εικόνα του «τετράγωνου θόλου» πάνω από τους τροχούς. Πρόκειται για ένα σκίτσο που μοιάζει να μπορεί να μετατραπεί σε πραγματικό προϊόν, σε αντίθεση με άλλα σχέδια του λογαριασμού GM Design στο Instagram, τα οποία συχνά φαίνονται αρκετά πιο «προχωρημένα» για την εποχή τους αλλά και για να περάσουν στην παραγωγική διαδικασία.

Δεδομένου του γεγονότος πως η Chevrolet ετοιμάζει ένα ανανεωμένο Silverado που θα παρουσιαστεί το 2022 και θα έχει –όπως φαίνεται και από το teaser video– ηλεκτρική εκδοχή, δεν αποκλείεται να δούμε κάποια από τα αισθητικά στοιχεία που θαυμάζουμε στο συγκεκριμένο σκίτσο, να ενσωματώνονται στο μοντέλο που θα οδηγηθεί στη γραμμή παραγωγής από τη Chevrolet.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Honda: Ετοιμάζει δύο ηλεκτρικά με μπαταρίες της GM
Αυτά είναι τα νέα αγωνιστικά του NASCAR (+video)
Ηλεκτρικό pick-up και από τη Chevrolet (+video)

Advertisement