Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία ενδελεχής προσέγγιση της νέας BMW M4

Ελλάδα 7:35
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μία ενδελεχής προσέγγιση της νέας BMW M4

ΝΕΑ

Μία ενδελεχής προσέγγιση της νέας BMW M4

ΝΕΑ

Η νέα γενιά της «καυτής» BMW M4 βρίσκεται λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή της και το σχεδιαστικό στούντιο Kolesa μας δίνει μία πρώτη γεύση από την αισθητική της.

Advertisement
Advertisement

Η νέα λοιπόν BMW M4 (G82) πολύ πιθανό να ξεσηκώσει και πάλι θύελλα αντιδράσεων στους παραδοσιακούς φίλους της εταιρείας, σχετικά με την υιοθέτηση στοιχείων δανεισμένων από τη Σειρά 4 Κουπέ, με πρώτο και καλύτερο την εμπρός γρίλια.

Η οποία βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση θα ακολουθήσει το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με την τετράθυρη M3 που διαφέρει από την αντίστοιχη της συμβατικής «4άρας» με οριζόντια τοποθέτηση αλλά και πιο αραιή διάταξη. Επίσης, στο εμπρός μέρος της Μ4 κυριαρχούν τα φωτιστικά σώματα LED, οι δύο τοποθετημένοι χαμηλά αεραγωγοί, ενώ στο πλάι κυριαρχούν οι οπές πίσω από τα φτερά, με σκοπό την ψύξη των φρένων.

Advertisement
Advertisement

Άλλα στοιχεία που δίνουν την ανάλογη εμφάνιση της M4 είναι οι αεροδυναμικά σχεδιασμένοι εξωτερικοί καθρέπτες, η carbon οροφή, τα τονισμένα φτερά, η διακριτική πίσω αεροτομή και οι τετραπλές απολήξεις ενσωματωμένες στον επιβλητικό διαχύτη.

Κάτω από το εμπρός καπό θα βρίσκεται τοποθετημένος κατά πάσα πιθανότητα ο εξακύλινδρος σε σειρά TwinPower Turbo κινητήρας 3,0 λίτρων, που θα αποδίδει ισχύ έως και 510 ίππους, στην έκδοση Competition. Φυσικά, θα υπάρχει τόσο δικίνητη με 480 ίππους, όσο και τετρακίνητη έκδοση xDrive, ενώ πέραν του αυτόματου κιβωτίου 8 σχέσεων, θα υπάρχει και το κλασσικό χειροκίνητο εξάρι.

Advertisement

 

Διαβάστε επίσης:

Advertisement

Αυτά είναι τα δικαιολογητικά της αίτησης για επιδότηση ηλεκτρικού οχήματος!

Σε ισχύ οι νέοι δασμοί σε αυτοκίνητα και φορτηγά – Τι άλλαξε

Διαδικασίες express στη Διεύθυνση Μεταφορών Αττικής!

Advertisement