Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μία BMW E36 για τον Mad Max

Ελλάδα 21:12
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μία BMW E36 για τον Mad Max

ΝΕΑ

Μία BMW E36 για τον Mad Max

ΝΕΑ

Η γενιά E36 της BMW Σειράς 3 παράχθηκε σε διάφορες μορφές. Sedan, Coupe, ανοιχτή Cabrio, Compact και Station Wagon.  Όταν είδαμε την μετατροπή της σε ανοιχτό ημιφορτηγό θεωρήσαμε ότι ήταν φοβερό. Όλα αυτά πριν… αντιμετωπίσουμε την έκδοση «Stamptertje».

Advertisement
Advertisement

Άγρια και ιδιαίτερη αυτή η E36 Off-Roader, από το site δημοπρασιών Vavato δείχνει έτοιμη για πρωταγωνιστικό ρόλο στο Mad Max.

 

Με το παρατσούκλι «Stamptertje», αυτή η BMW (ή ότι απέμεινε από αυτήν) γεννήθηκε ως Coupe 318is. Κινείται από ένα βενζινοκινητήρα M42 της BMW, που παράγει 140 ίππους. Στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει προστεθεί υδραυλικό χειρόφρενο και έχει ενισχυμένο συμπλέκτη.

Advertisement
Advertisement

Φυσικά όπως βλέπετε, υπάρχουν αναρτήσεις για χρήση εκτός δρόμου. Στο μπροστινό μέρος, έχει μεγαλώσει το ύψος, υπάρχουν τροποποιημένα ψαλίδια και μπράτσα τιμονιού E92 ενώ πίσω η ανάρτηση προέρχεται από την BMW X3. Οι τροχοί «φορούν» ελαστικά εκτός δρόμου.

Όπως μπορείτε να δείτε, οι τροποποιήσεις περιλαμβάνουν snorkel και προσαρμοσμένο σύστημα εξάτμισης για πέρασμα από βαθιά ποτάμια. Επιπλέον  Διαθέτει επίσης εξωτερικό roll cage για την προστασία των επιβατών.

Advertisement

Ειλικρινά, αυτή η BMW series 3 (εκτός δρόμου) δεν είναι όμορφη αλλά πολύ διαφορετική και αν θέλετε να την αποκτήσετε βιαστείτε. Η δημοπρασία έληγε στις 4 Φεβρουαρίου, αλλά λόγω μικρού ενδιαφέροντος πήρε παράταση.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η BMW θα ενώσει τις Σειρές 4 και 8 στη νέα Σειρά 6;
Η BMW ανανέωσε τη Σειρά 8
O Σβαρτσενέγκερ τσαντισμένος… Δίας σε διαφημιστικό της BMW (+video)