Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια απροσεξία έκανε το Bronco υποβρύχιο (+video)

Ελλάδα 17:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια απροσεξία έκανε το Bronco υποβρύχιο (+video)

ΝΕΑ

Μια απροσεξία έκανε το Bronco υποβρύχιο (+video)

ΝΕΑ

Το νέο SUV της Ford, το Bronco το έχει παραγγείλει πολύς κόσμος και το περιμένει οπότε περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη, μοιάζουν σαν μεγάλη αδικία για όσους δεν έχουν ακόμα γευτεί τις χάρες του.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός του συγκεκριμένου Ford Bronco, βρέθηκε στο Bar Harbor των ΗΠΑ, ένα μέρος ξακουστό για τα παλιρροϊκά ρεύματά του.

Εκεί, σύμφωνα με μαρτυρίες, αφού έκανε μερικούς ελιγμούς πάνω στη βρεγμένη άμμο, βρέθηκε να κολλάει με το Bronco να είναι αδύνατο να ξεκολλήσει. Μάλιστα, όπως προκύπτει από τις αναφορές κάποιων παριστάμενων, οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και για τις δύο επόμενες ημέρες, όταν η παλίρροια είχε αρχίσει και ανέβαινε, αυξάνοντας κατακόρυφα το βαθμό δυσκολίας του εγχειρήματος για την απομάκρυνση του αυτοκινήτου από το σημείο. Εν τέλει, το τετράθυρο Bronco με πινακίδες από το New Jersey παγιδεύτηκε από την παλίρροια του Bar Harbor και έπρεπε οι εμπλεκόμενοι να περιμένουν μέχρι να κατέβουν λίγο τα νερά προκειμένου να συνεχίσουν τις προσπάθειες ανάκτησης του αυτοκινήτου.

Advertisement
Advertisement

Τα φρένα και το κιβώτιο των ταχυτήτων, κρατούσαν πεισματικά ακίνητους τους τροχούς του αυτοκινήτου, δυσκολεύοντας έτι περαιτέρω τις προσπάθειες. Μάλιστα, όπως φαίνεται και στο video, ακόμα και με το αυτοκίνητο σε αρκετά χαμηλή στάθμη νερού, αντιστέκεται τόσο που σπάει ο ιμάντας ρυμούλκησης με τον οποίο το έχουν δέσει προκειμένου να ρυμουλκηθεί. Το αυτοκίνητο έμεινε περίπου δύο 24ωρα με τη στάθμη του νερού να είναι λίγο κάτω από την οροφή του, κάτι που σημαίνει πως η έκταση της ζημιάς από τα νερά σε όλο το αυτοκίνητο, είναι ανυπολόγιστη. Ανεπιβεβαίωτες αναφορές λένε πάντως, ότι ο οδηγός αγνόησε τα προειδοποιητικά σημάδια σχετικά με την οδήγηση αυτοκινήτων στο σημείο και βρέθηκε πολύ κοντά στην παλίρροια κάνοντας σβούρες στην άμμο λίγο πριν κολλήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Ford κατοχυρώνει πατέντα με… παράθυρα αφής
Tο νέο Ford Bronco… πετάει! (+video)
Ακόμα δεν το είδαμε το Ford Bronco, άρχισαν οι «επεμβάσεις»

Advertisement

 

 

Advertisement