Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια απίστευτη Toyota Supra

Ελλάδα 18:36
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια απίστευτη Toyota Supra

ΝΕΑ

Μια απίστευτη Toyota Supra

ΝΕΑ

Η φετινή έκθεση SEMA φιλοξένησε αρκετές πρωτότυπες εκδόσεις της Toyota Supra όμως καμία από αυτές δεν ήταν τόσο εξωφρενική όσο η ψηφιακή απεικόνιση που δημιούργησε η Ambielec Design.

Advertisement
Advertisement

Αναμφίβολα πρόκειται για μια ιδιαίτερα αληθοφανή ψηφιακή αποτύπωση που έχει σαν βάση την Toyota Supra και μας δίνει μια από τις πιο ακραίες μορφές στην οποία την έχουμε δει έως σήμερα.

Οι δημιουργοί της στην Ambielec Design σημειώνουν πως πρόκειται για μια εκδοχή του νεοφερμένου κουπέ της Toyota η οποία είναι εμπνευσμένη από το παιχνίδι Need for Speed Heat το οποίο παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της έκθεσης SEMA. Το σχέδιο περιλαμβάνει ένα σετ από φαρδιές προεκτάσεις θόλων, επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέα εμπρός φώτα, έναν τονισμένο πίσω διαχύτη και πολυάκτινες χρυσές ζάντες. Παρατηρώντας πιο προσεκτικά ανακαλύπτεις φυσικά πολλές μικρότερες λεπτομέρειες όπως τους αεραγωγούς στο καπό και τα εμπρός φτερά αλλά και το διάτρητο πίσω τζάμι που σύμφωνα με τους δημιουργούς του σχεδίου είναι εμπνευσμένο από την Ferrari F40.

Advertisement
Advertisement

Ακόμα και αν η συγκεκριμένη πρόταση είναι ένα ψηφιακό σχέδιο δεν παύει να αποτελεί μια ακόμα απόδειξη πως η Supra θα αποτελέσει τη βάση για πολλές απόπειρες μηχανολογικής αλλά και οπτικής αναβάθμισης, χωρίς να λείπουν και ακραίες εκφράσεις. Σημειώστε για παράδειγμα πως μεταξύ των βελτιώσεων που ήδη έχουν παρουσιαστεί για τη Supra περιλαμβάνεται μια που ανεβάζει την απόδοση του 3λιτρου εξακύλινδρου κινητήρα στους 770 ίππους ενώ δύο βελτιωτικοί οίκοι προσφέρουν ακόμα και μετατροπή αντικατάστασης του στάνταρ αυτόματου κιβωτίου με χειροκίνητο.