ΝΕΑ

Μια ανοησία με ασύμμετρες συνέπειες (+video)

Ελλάδα 23:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια ανοησία με ασύμμετρες συνέπειες (+video)

ΝΕΑ

Μια ανοησία με ασύμμετρες συνέπειες (+video)

ΝΕΑ

Έχει γίνει viral το ανατριχιαστικό video που δείχνει ένα φορτηγό να σταματάει σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και να προκαλεί ατύχημα.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός ενός φορτηγού στην Πολωνία, σταματά βλακωδώς στον αυτοκινητόδρομο καθώς «έχασε» την έξοδο που θα έπρεπε να πάρει και προκαλεί χάος.

Το video δείχνει το πρώτο φορτηγό να σταματάει στον αυτοκινητόδρομο, λίγα μόλις μέτρα μετά κάποια έξοδο. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ένα άλλο φορτηγό πλησιάζει με ταχύτητα και καθώς ο οδηγός του δεν έχει αρκετό χρόνο για να φρενάρει, πέφτει με σφοδρότητα πάνω στο ακινητοποιημένο. Και σαν να μην ήταν αυτό αρκετό, ένα τρίτο φορτηγό πλησιάζει αμέσως μετά και όπως φαίνεται ο οδηγός του κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να αποφύγει τη σύγκρουση.

Advertisement
Advertisement

Στο video φαίνεται πως το τρίτο όχημα ξύνει το τρέιλερ πάνω στο δεύτερο φορτηγό αλλά μοιάζει να αποφεύγει οποιαδήποτε σοβαρή ζημιά. Αφορμή γι’ αυτό το σοβαρό τροχαίο περιστατικό, ήταν προφανώς η απώλεια της εξόδου από τον οδηγό του πρώτου οχήματος και η βλακώδης απόφασή του να σταματήσει, πιθανότατα για να κάνει όπισθεν και να βγει από τον αυτοκινητόδρομο. Η ενέργειά του αυτή, δημιούργησε μια κατάσταση υψηλού κινδύνου για πολλούς ανυποψίαστους οδηγούς που ακολουθούσαν. Το συγκεκριμένο περιστατικό σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου κοντά στο χωριό Dabrowica στην Πολωνία και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, εκτός από τις υλικές ζημιές, καταγράφτηκε μόνο ένας τραυματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ρύθμισε τα «φωτιζόμενα νεφρά» της BMW σου (+video)
20 χρόνια Skoda Fabia Combi: Η επιτομή της ευρυχωρίας
Ανοιχτό ημιφορτηγό με βάση το ID.Buzz;

Advertisement

 

 

Advertisement