Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Ανοιχτό ημιφορτηγό με βάση το ID.Buzz;

Ελλάδα 0:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ανοιχτό ημιφορτηγό με βάση το ID.Buzz;

ΝΕΑ

Ανοιχτό ημιφορτηγό με βάση το ID.Buzz;

ΝΕΑ

Η Volkswagen γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Σχεδίου, κυκλοφορόντας ένα ψηφιακό σκίτσο για ένα ελαφρύ ανοιχτό ημιφορτηγό που βασίζεται στο Buzz. Το αμιγώς ηλεκτρικό Microbus και van.

Advertisement
Advertisement

Η VW μας δείχνει μια πρώιμη εικόνα του Buzz Pickup Truck και μας δίνει ελπίδες για την παραγωγή του.

Η εταιρεία δεν ανέφερε πολλά στις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά σημείωσε: «Στο δρόμο από μια ιδέα στην παραγωγή, υπάρχουν πολλά σημεία/ιδέες/προτάσεις όπως αυτή».

Όπως μπορείτε να δείτε, το ανοιχτό ημιφορτηγό βασίζεται στο ID Buzz concept του 2017 και διαθέτει πίσω μέρος με ανοιχτό χώρο φόρτωσης. Αυτή δεν είναι η μόνη αλλαγή καθώς έχει μικρότερες πίσω πόρτες, (είναι διπλοκάμπινο) πλαστική επένδυση για την καρότσα και κάτι που φαίνεται να είναι ένα σκαλοπάτι στο πίσω φτερό.

Advertisement
Advertisement

Μπορούμε επίσης να δούμε αεροδυναμικά καλύμματα στους τροχούς και μια δίχρωμη οροφή, η οποία φαίνεται να έχει αφαιρούμενο εσωτερικό τμήμα.

Πιθανότατα θα μοιράζεται το μοτέρ του Buzz, που διαθέτει μια μπαταρία ιόντων λιθίου 82 kWh και έναν ηλεκτροκινητήρα τοποθετημένο στο πίσω μέρος που αποδίδει 204 ίππους και 310 Nm ροπής. Ωστόσο, η Volkswagen έχει ήδη επιβεβαιώσει «περισσότερες εκδόσεις μπαταριών με διάφορα επίπεδα δύναμης το 2023.

Advertisement

Προς το παρόν το Buzz pickup είναι μία πρόταση, αλλά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Volkswagen Group of America, Scott Keogh, επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι η εταιρεία «κοιτάζει ενεργά ένα ηλεκτρικό pickup». Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, αλλά το στέλεχος της VW είπε ότι τα «ηλεκτρικά φορτηγά είναι η ευκαιρία της εταιρίας να μπει δυναμικά στη  αγορά και οι πελάτες φαίνεται να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι σχετικά με τα ηλεκτρικά pickup».

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Πως ένα Volkswagen έγινε σύμβολο της αντικουλτούρας
VW ID. Buzz: Έρχεται σε τρεις εκδόσεις
Το φθηνό ηλεκτρικό VW πήρε έγκριση