Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Μια ακόμα μοναδική 911 σε δημοπρασία

Ελλάδα 20:56
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μια ακόμα μοναδική 911 σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Μια ακόμα μοναδική 911 σε δημοπρασία

ΝΕΑ

Είναι ένα μοναδικό κομμάτι που απευθύνεται κυρίως σε συλλέκτες μοντέλων της Porsche και ιδιαίτερα σε όσους ασχολούνται ιδιαίτερα με την 911 και την ιστορία της.

Advertisement
Advertisement

Προφανώς και δεν θα είναι φθηνή μια και απευθύνεται σε ελάχιστους αλλά αυτή η Porsche 911 είναι πραγματικά ιδιαίτερη και ξεχωρισή.

Βασισμένη στην 911 (996), είναι ένα μοναδικό κομμάτι που δεν «πρόλαβε» να κυκλοφορήσει επισήμως από την Porsche. Ονομάζεται «Classic Club Coupe» και στην πραγματικότητα είναι μια 996 Sport Classic που ποτέ δεν μπήκε στην κανονική παραγωγή. Άλλωστε, η ιδέα του Classic Club Coupe, ξεκίνησε από την 911 της επόμενης γενιάς (997).

Advertisement
Advertisement

Αυτή λοιπόν η ιδιαίτερη 996, ταξίδεψε από τις ΗΠΑ στη Γερμανία και τα κεντρικά της Porsche προκειμένου να δεχτεί τις περιποιήσεις του σχετικού τμήματος. Έχει τον κινητήρα, τα φρένα και την ανάρτηση της GT3 εκείνης της εποχής, με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων για να χαίρεται ο οδηγός της τους 386 ίππους του turbo εξακύλινδρου boxer.

Το αυτοκίνητο είναι μοναδικό και διατίθεται προς πώληση από την Broad Arrow Auctions, χωρίς να αναφέρεται κάποια εκτίμηση για την τιμή που μπορεί να φτάσει. Είμαστε σίγουροι πως η αγορά του δεν θα είναι μια φθηνή υπόθεση, μια και με όλη την προσοχή που έχει δεχτεί αλλά και τον εξοπλισμό, δεν έχει καμία από τις «αδυναμίες» της 996 παρά μόνο τα πλεονεκτήματα της καλύτερης έκδοσης.

Advertisement

Η Porsche εξόπλισε το αυτοκίνητο με τροχούς Fuchs, προφυλακτήρες και πλαϊνές ποδιές της GT3, τη χαρακτηριστική αεροτομή ducktail και μεταλλική βαφή Sport Grey που μοιάζει με βαφή μονής επίστρωσης- κλείνοντας έτσι το μάτι στις παλιότερες αγωνιστικές Porsche. Στο εσωτερικό, η επένδυση Alcantara με μπλε ραφές, καθώς και τα καθίσματα αλλά και οι επενδύσεις των θυρών με το διάσημο καρό μοτίβο της Porsche, κάνουν την εικόνα της καμπίνας πραγματικά ιδιαίτερη.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
H Ευρώπη στηρίζει την… Κίνα στις πωλήσεις
«Καυτός» και ο Φεβρουάριος για τις πωλήσεις νέων ΙΧ!
Στην τελική ευθεία το νέο Fiat 600