Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MG Motor: Στόχος μόνο η κορυφή! (+video)

Ελλάδα 13:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MG Motor: Στόχος μόνο η κορυφή! (+video)

ΝΕΑ

MG Motor: Στόχος μόνο η κορυφή! (+video)

ΝΕΑ

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η MG τάραξε τα νερά της ελληνικής αγοράς έχοντας πλέον έναν και μοναδικό στόχο, την κυριαρχία των πωλήσεων μέσα στα επόμενα χρόνια.

Advertisement
Advertisement

Αποτελεί αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς, όχι μόνο για την ελληνική αλλά και τις υπόλοιπες αγορές της Ευρώπης. Τα κοντέρ της MG χτυπάνε κόκκινο, όχι μόνο σε πωλήσεις αλλά και στην γενικότερη αποδοχή του κοινού, αποτελώντας πλέον το απόλυτο success story της χρονιάς που διανύουμε (και σίγουρα αυτών που θα έρθουν).

Η τεράστια αυτή επιτυχία της MG, με διακρίσεις και εκθετική αύξηση των πωλήσεων σε όλες τις κατηγορίες, έφθασε και στην χώρα μας. Και ήδη από τους πρώτους κιόλας μήνες της επιστροφής της ιστορικής μάρκας στην Ελλάδα, η αίσθηση που έχει δημιουργήσει είναι καταλυτική, με τις πωλήσεις της να έχουν απογειωθεί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η απίστευτη αυτή εμπορική ανέλιξη δεν είναι διόλου τυχαία. Πέρα από το ιστορικό όνομα της MG, το οποίο έχει μία εμβληματική παρουσία ενός αιώνα στην αυτοκίνηση, η σύγχρονη εποχή της αποτελεί το απόλυτο case study για το πως μπορεί μία εταιρία με όραμα και ξεκάθαρους στόχους να ταράξει τα νερά των ευρωπαϊκών αγορών.

Advertisement
Advertisement

Ανήκοντας πλέον στην εταιρία SAIC (Shanghai Automobile Industry Corporation), η οποία είναι η 6η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο με πάνω από 7 εκατομμύρια πωλήσεις ετησίως, η MG έχει μπει πολύ δυναμικά στην αγορά, εστιάζοντας στον ιδανικότερο συνδυασμό μεταξύ προσιτής τιμής και σύγχρονης τεχνολογίας.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία του ομίλου SAIC η MG μπορεί να εκμεταλλεύεται στο έπακρο μία τεράστια «δεξαμενή» από καινοτόμες τεχνολογίες και πρωτοποριακά σχεδιαστικά δεδομένα, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημιουργεί απόλυτα σύγχρονα αυτοκίνητα τόσο στα μηχανικά τους μέρη όσο και στα ψηφιακά συστήματα που τα συνοδεύουν.

Advertisement

Για να γίνει ακόμα πιο ελκυστική στην Γηραιά Ήπειρο, η MG σχεδιάζει και παράγει τα αυτοκίνητά της με βάση τις ανάγκες του Ευρωπαίου καταναλωτή και τις οδηγικές του συνήθειες. Και πάντα με πρώτο μέλημα το εξαιρετικό value for money, κάτι που από την πρώτη στιγμή εκτιμήθηκε από όλους τους Ευρωπαίους, και πλέον και από τους Έλληνες αγοραστές.

Advertisement

Για την χώρα μας, η MG ευτύχησε να έχει μία ακόμα ευνοϊκή συγκυρία με το μέρος της. Η διάθεση των αυτοκινήτων της γίνεται από τον μεγαλύτερο όμιλο εταιριών αυτοκινήτου στην Ελλάδα, τον Όμιλο Συγγελλίδη, κάτι που αποτελεί μία επιπλέον εγγύηση για την σωστή λειτουργία του δικτύου αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών του αγοραστή, όχι μόνο πριν αλλά και μετά την αγορά του καινούργιου του MG.

Η πίστη του Ομίλου Συγγελίδη στην MG και η πρόθεση να ξεκινήσει η εταιρία με τους καλύτερους δυνατούς οιωνούς γίνεται άμεσα αντιληπτή από την μοναδική για την Ελλάδα εικόνα που παρουσιάζει η κεντρική αντιπροσωπεία της ιστορικής μάρκας στην χώρα μας, στην Λεωφόρο Κηφισίας 240-242.

Advertisement

Σε ένα εντυπωσιακό κτίριο και σε μία έκθεση-πρότυπο που δημιουργεί νέα δεδομένα για το πως αντιλαμβανόμαστε τις αντιπροσωπείες στην Ελλάδα, η MG βρίσκει το σπίτι της σε ένα περιβάλλον απίστευτης πολυτέλειας και μοναδικής καλαισθησίας.

Μέσα σε αυτόν τον υπέροχο χώρο, ο υποψήφιος αγοραστής ενός MG έχει την ευκαιρία να δει από κοντά κάθε μοντέλο της εταιρίας, να μάθει όλες τις λεπτομέρειες για το όχημα που ενδιαφέρεται και να καλύψει κάθε του απορία από ένα άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Ο χώρος του MG EV Eperience Store είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τα δεδομένα της ελληνικής πραγματικότητας, προσφέροντας μία πρωτόγνωρη εμπειρία αγοράς και εξυπηρέτησης.

Μία εξυπηρέτηση που γίνεται ακόμα πιο ουσιαστική καθώς ο Όμιλος Συγγελίδη έχει φροντίσει ώστε να υπάρχουν όλα τα μοντέλα σε test-drive ενώ παράλληλα υπάρχουν και αρκετά αυτοκίνητα ετοιμοπαράδοτα έτσι ώστε να μην υπάρχουν οι δυσάρεστες καθυστερήσεις για να αποκτήσει κανείς το αυτοκίνητό του.

Αντίστοιχη εικόνα θα συναντήσει κανείς σε όλο το επίσημο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της εταιρίας, με σημεία πώλησης και κάθετες μονάδες υποστήριξης που καλύπτουν όλη την ελληνική επικράτεια.

Σε όλες τις εκθέσεις, ο Έλληνας υποψήφιος αγοραστής, μπορεί να έρθει σε μία πρώτη επαφή και με τις επτά συνολικά προτάσεις της εταιρίας, σε μία γκάμα μοντέλων που έρχεται να καλύψει κάθε είδους ανάγκη, είτε αυτό αφορά συμβατικές τεχνολογίες με κινητήρες εσωτερικής καύσης ή τα εξαιρετικά μοντέλα της MG με ηλεκτροκίνηση και υβριδικά συστήματα.

Ήδη από την βάση της γκάμας της, η MG δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις της να κυριαρχήσει ακόμα και στις πιο απαιτητικές ευρωπαϊκές αγορές. Το MG ZS προσφέρεται σε εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης (σε δύο επιλογές κυβισμού και ιπποδύναμης και με αυτόματο κιβώτιο) αλλά και ως αμιγώς ηλεκτρικό.

Με κύριο όπλο του την χαμηλή τιμή η οποία όμως συνδυάζεται με κορυφαία πακέτα εξοπλισμού, εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και σύγχρονες τεχνολογίες για την υποβοήθηση του οδηγού, το ZS ήδη κάνει αισθητή την παρουσία του στην χώρα μας, με σημαντικές πωλήσεις και την ευρεία αναγνώριση από το αγοραστικό κοινό.

Mε τα ηλεκτρικά της MG4 και MG5 η ιστορική μάρκα κάνει την πραγματική της υπέρβαση, καταφέρνοντας με την ασυναγώνιστη τεχνολογία τους και την πολύ προσιτή τιμή τους, να αποτελούν τις ιδανικές προτάσεις για όσους θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα προς την ηλεκτροκίνηση.

Δεν είναι τυχαίο ότι το MG4 έχει ήδη πάρει μεγάλες διακρίσεις σε εξαιρετικά δύσκολες αγορές, ενώ σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο και πιο πολυτελές MG5, αποτελούν ένα δίδυμο που μέχρι στιγμής παρουσιάζει την μεγαλύτερη ετήσια άνοδο πωλήσεων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο για τα ηλεκτρικά μοντέλα ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Για όσους χρειάζονται ένα μεγαλύτερο SUV, η MG προσφέρει το HS, είτε με κινητήρα βενζίνης ή σε plug-in υβριδική έκδοση. Στην περίπτωση του HS η έμφαση δίνεται στην πολυτέλεια και την άνεση για τους επιβάτες, ενώ παρέχονται ως στάνταρ εξοπλισμός ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε ψηφιακές παροχές αλλά και συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας για τον οδηγό και τους επιβάτες.

Τα καλά όμως δεν σταματούν εδώ. Η ελληνική αντιπροσωπεία συνοδεύει την πώληση κάθε μοντέλου της MG με εργοστασιακή εγγύηση 7 ετών, που είναι η μεγαλύτερη που υπάρχει στην αγορά.

Χάρη σε αυτή την εγγύηση (7 έτη ή 150.000 χιλιόμετρα) ο ιδιοκτήτης ενός νέου MG μπορεί να απολαμβάνει χωρίς άγχος και απροβλημάτιστα την οδήγηση και την ευχαρίστηση που του προσφέρει ένα μοντέλο της εταιρίας.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η MG δεν στέκεται στις δάφνες που κερδίζει κάθε μέρα στις ευρωπαϊκές αγορές. Και ετοιμάζει κάτι πολύ πιο ενδιαφέρον, σε μία κατηγορία που κανένας από τους μεγάλους παραδοσιακούς κατασκευαστές δεν έχει κάνει την δική του προσπάθεια.

Ο λόγος για το σούπερ-σπορ διθέσιο Cyberster, το οποίο θα βγει στην αγορά στις αρχές του 2024, το οποίο χάρη στην ηλεκτροκίνηση και την κορυφαία ιπποδύναμη, θα προσφέρει ένα μοναδικό κοκτέϊλ επιδόσεων και οδηγικής απόλαυσης σε τιμή-πρόκληση, πάντα πιστή στο δόγμα του κορυφαίου value for money που ακολουθεί την MG.

Σε κάθε περίπτωση, η MG έχει έναν και μόνο στόχο για την αγορά της χώρας μας: την κορυφή. Έχοντας πίσω της την αίγλη ενός ιστορικού ονόματος και επενδύοντας στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που τις συνδυάζει με προσιτές τιμές, η MG έχει ήδη καταχωρηθεί ως το next big thing της ευρωπαϊκής και ελληνικής αγοράς.

Και αν ψάχνετε για μία επιβεβαίωση, αρκεί να επισκεφτείτε το εκπληκτικό show room στην Λεωφόρο Κηφισίας και να διαπιστώσετε από πρώτο χέρι πως δημιουργείται με ταχύτατους ρυθμούς η πρωταγωνιστική δύναμη των επόμενων ετών.

Και μαζί ο νέος μύθος της MG, λίγο διαφορετικός από την διαχρονική αίγλη του παρελθόντος, αλλά απόλυτα σημερινός και άκρως επιθυμητός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!
H MG ξεκίνησε ιδανικά στην Ελλάδα
ΜG ZS: Ταράζει τα νερά με κορυφαίο value for money