Live Κίνηση
Περισσότερα
GALLO2023

MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!

Ελλάδα 15:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!

GALLO2023

MG Motor & GALLO S.A: Η συνεργασία της χρονιάς στον χώρο του αυτοκινήτου!

GALLO2023

MG Motor & GALLO S.A. ενώνουν τις δυνάμεις τους για να προσφέρουν τα νέα μοντέλα – έκπληξη της ευρωπαϊκής αγοράς στο κοινό των δυτικών της Αττικής!

Advertisement
Advertisement

Το 2018 ήταν η χρονιά που δημιουργήθηκε η νέα κάθετη μονάδα Peugeot Gallo στην Αγία Παρασκευή, η δεύτερη του ομίλου GALLO S.A. μετά το ιστορικό πλέον showroom της Νέας Χαλκηδόνας. Ένα χρόνο μετά, το 2019, ξεκίνησε την πορεία της η AutoGallo, η κάθετη μονάδα μεταχειρισμένων του ομίλου.

Το 2023, η GALLO συνεργάστηκε με την Opel για την δημιουργία της Opel Gallo στον Κηφισό. Σήμερα, με την MG να καλπάζει στην ευρωπαϊκή αγορά και να έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα, η συνεργασία της με έναν από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους ομίλους στον εγχώριο κλάδο του αυτοκινήτου είναι σαφέστατα η κίνηση που θα δημιουργήσει ξανά νέα δεδομένα στην αγορά.

… Και εγένετο MG GALLO. Στον Κηφισό!

Advertisement
Advertisement

Με την MG Motors να επιστρέφει στην Ελλάδα στα μέσα του Σεπτέμβρη υπό τη σκέπη του δικτύου Συγγελίδη, η GALLO S.A. «μπαίνει» στο δίκτυο από την αρχή. Οι Γιώργος και Άγγελος Γκάλλο, μαζί με τον πατέρα τους, θρύλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και ιδρυτή της Ευάγγελο Γκάλλο δεν το σκέφτονται στιγμή και επενδύουν στην δημιουργία της νέας κάθετης μονάδας MG Gallo στον Κηφισό, στο ύψος του Αιγάλεω, ακριβώς δίπλα σε αυτή της Opel Gallo. Η πρόκληση της είναι διπλή: για να μπορέσει να ικανοποιήσει πρώτα τις ανάγκες του κοινού των δυτικών προαστίων, πρέπει πρώτα να το ενημερώσει για την MG, την φιλοσοφία της, αλλά και την ολοκαίνουργια γκάμα της…

Η νέα συναρπαστική γκάμα της MG σας περιμένει στην MG Gallo!

Η MG Gallo παρουσιάζει τη νέα κορυφαία γκάμα των αυτοκινήτων της μάρκας που διακρίνεται από το τρίπτυχο «καινοτομία – ασφάλεια – οικονομία». Σχεδιασμένα στην Μεγάλη Βρετανία και προσανατολισμένα στην ικανοποίηση των απαιτητικών Ευρωπαίων οδηγών, τα MG μοντέλα του 2023 που κάνουν την διαφορά είναι:

  • Tο συναρπαστικό MG4!
Advertisement

Πρόκειται για ένα ευέλικτο 100% ηλεκτρικό hatchback με πλούσια φαρέτρα έξυπνων τεχνολογιών και απίστευτα χαρακτηριστικά οδήγησης.

Γνωρίστε το MG4 στην GALLO S.A.

Advertisement

  • To οικογενειακό MG5

Αυτό το 100% ηλεκτρικό μοντέλο συνδυάζει άνετη αυτονομία με δυνατότητα ταχείας φόρτισης, και ελκυστική τιμή.

Γνωρίστε το MG5 στην GALLO S.A.

Advertisement

  • To μοντέρνο urban SUV MG ZS

Αυτή είναι η πιο έξυπνη επιλογή για οδηγούς που αναζητούν ένα κομψό & άνετο αυτοκίνητο.

Γνωρίστε το MG ZS στην GALLO S.A.

  • Το MG ZS EV με ιδιαίτερα αξιόλογη αυτονομία!

Αυτή είναι η ηλεκτρική εκδοχή του MG ZS που συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα του μοντέλου με αυτονομία 440km (WLTP).

Γνωρίστε το MG ZS EV στην GALLO S.A.

  • Το άνετο & πολυτελές MG HS

Με δυναμική εμφάνιση και ένα ευρύχωρο εσωτερικό με κορυφαίες ανέσεις, το MG HS σας προσκαλεί και σας υπόσχεται την τέλεια απόδραση.

Γνωρίστε το MG HS στην GALLO S.A

  • Το MG EHS

Το MG EHS είναι η Plug-in Hybrid εκδοχή του MG HS, η οποία εξοπλίζεται με πολύτιμη ηλεκτρική αυτονομία 52km, ικανή για να μειώσει δραστικά το κόστος των αστικών σας μετακινήσεων.

Γνωρίστε το MG EHS στην GALLO S.A

Αποκτήστε το δικό σας MG στην MG Gallo!

Για σας που αναζητάτε μία νέα κορυφαία οδηγική εμπειρία, τα αυτοκίνητα της MG Gallo είναι η επιλογή σας. Ανακαλύψτε σήμερα την πιο ανερχόμενη γκάμα της αγοράς στο showroom της στον Κηφισό, κλείστε test drive με το μοντέλο που σας ενδιαφέρει και αποκτήστε το σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή και με 7 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση. Μάθετε περισσότερα για την MG Gallo και την GALLO S.A. μέσα από το νέο της website www.gallo.gr

MG Gallo στο Αιγάλεω | Λ. Κηφισού 170. Τηλέφωνο: 210 53 13 213

Facebook: MG Motor Gallo

Instagram: ΜG Motor Gallo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέες υπηρεσίες leasing αυτοκινήτου από την Peugeot ΓΚΑΛΛΟ
Ο Πρωταθλητής των πωλήσεων Peugeot για το 2020
Το νέο PEUGEOT 208 στη διάθεση του κοινού σε ένα τριήμερο