Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

MG και Arsenal ενώνουν τις δυνάμεις τους!

Ελλάδα 1:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

MG και Arsenal ενώνουν τις δυνάμεις τους!

ΝΕΑ

MG και Arsenal ενώνουν τις δυνάμεις τους!

ΝΕΑ

Δυο ιστορικές δυνάμεις της Μεγάλης Βρετανίας συμφώνησαν για μία συνεργασία πολυετούς διάρκειας.

Advertisement
Advertisement

Βάσει αυτής της συμφωνίας, οι παίκτες και οι παίκτριες της Arsenal θα χρησιμοποιούν για τις μετακινήσεις τους αυτοκίνητα της γκάμας της.

Οι βρετανικές MG Motor και η Arsenal μόλις ανακοίνωσαν μια πολυετή συνεργασία που θα οδηγήσει τη βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία στο να γίνει ο Επίσημος Συνεργάτης Μετακινήσεων της ομάδας.

Γιορτάζοντας την 100η επέτειό της φέτος, η MG θα υποστηρίξει τις ανδρικές και γυναικείες ομάδες της Arsenal, ενός εκ των σημαντικότερων βρετανικών ποδοσφαιρικών συλλόγων στον κόσμο.

Advertisement
Advertisement

Οι φίλοι της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να δουν το έμβλημα της βρετανικής MG στο «Έμιρεϊτς» και στο πάρκο Μίντοου του Λονδίνου.

Η MG και η Arsenal θα συνεργαστούν επίσης για να δημιουργήσουν ελκυστικό ψηφιακό περιεχόμενο στα social media και όχι μόνο, που θα είναι σχεδιασμένο για να προσελκύει την παγκόσμια βάση υποστηρικτών του συλλόγου.

Advertisement

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2023, η MG πούλησε πάνω από 232.000 νέα αυτοκίνητα στην Ευρώπη και πλέον έχει καθιερωθεί σταθερά ως μία διακεκριμένες αυτοκινητοβιομηχανίες αμιγώς ηλεκτρικών.

Όταν ξεκινήσει η σεζόν 2024/25, το πολυαναμενόμενο roadster, MG Cyberster, αναμένεται να παίξει ηγετικό ρόλο στη γκάμα της βρετανικής μάρκας.

Advertisement

Στη γκάμα των μοντέλων περιλαμβάνεται και το αμιγώς ηλεκτρικό ΜG4 το οποίο έχει κερδίσει περισσότερα από 30 βραβεία, από το 2022 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ποιο MG είναι best seller στην Ισπανία;
Δοκιμή: MG4 Exclusive 64 kWh 204 PS
Δοκιμή: MG ZS 1.0 T-GDi